Ykkösripari

Ajaton klassikko!

Tällä kesän aloittavalla riparilla on huikean pitkä historia Kansanlähetys-liikkeessä. Yhä useammat leirille tulevat nuoret kertovat jo omien vanhempiensa käyneen aikanaan saman riparin vuonna kivi, Kekkonen ja keihäs. Ja sekös tekee meidät täällä rippikoulutyössä iloisiksi! Käsissämme on ilmi selvästi timantti, joka hioutuu vuosi vuodelta vain kirkkaammaksi. Mutta ei se haittaa vaikka et olisi aikaisemmin Ykkösriparista kuullutkaan – jokainen leiriläinen pääsee varmasti porukkaan mukaan. Ilmoittautua kannattaa siis nopeasti, jotta saa varmasti aloittaa kesänsä Jumalan sanan ja loistavien tyyppien seurassa.

Luvassa on aina yhtä toimiva perusripari, jossa ei ylimääräisiä hienouksia tunneta. Päivät koostuvat mielenkiintoisista oppituokioista, ulko-ohjelmista, uimareissuista, ryhmäkeskusteluista, jumalanpalveluksista, iltaohjelmista ja hartauksista. Tämä on oikea ripari juuri niille, joiden mielestä yksinkertainen on kaunista. Eikä vain kaunista, vaan myös hauskaa!

  • Ajankohta: 2. – 13.6.2020
  • Konfirmaatio: Leirin viimeisenä päivänä, lauantaina 13.6.2020 klo 10.00–11.45 Kansanlähetysopiston juhlasalissa
  • Leiripaikka: Kansanlähetysopisto (Opistotie 1, 12310 Ryttylä)
  • Hinta: 365 euroa

Leirille otetaan yli 25 rippileiriläistä. Jos leiriläisiä ilmoittautuu yli 25, heistä muodostetaan kaksi opetusryhmää. Maksimimäärä leirille on 40 leiriläistä.

Leirin hintaan sisältyy majoitus (noin neljän hengen huoneissa), ruokailut, leiriohjelma ja tapaturmavakuutus.

Ripari on täynnä. Kysy peruutuspaikkoja sähköpostilla!

Lisätietoa leiristä:
ykkosripari@sekl.fi
044 4477906

Katso muut riparivaihtoehtomme täältä →