Leirit ja tapahtumat

Nuorten Maailman tapahtumat Ryttylässä 15-19 -vuotiaille nuorille!

Haluatko tutustua uusiin ihmisiin, löytää omia lahjojasi ja kasvaa omassa uskossasi? Jos vastasit edes yhteen kyllä, niin kannattaa lukea, mitä Ryttylässä olisi tarjolla nuorille!

Nuorten Maailman tapahtumat tarjoavat raamattuopetusta, kavereita, ylistystä, rukousta sekä innostavia ja rohkaisevia kokemuksia ilman päihteitä. Leireillämme nuorilla on halutessaan mahdollisuus keskustella omista asioista luottamuksella aikuisen kanssa.

Talkoo- ja vastuuväen kiitos- ja ideointipäivillä Ora & Labora suunnitellaan ja kehitetään toimintaamme. Tätä suunnittelutyötä tehdään yhdessä nuorten ja jo vähän vanhempien vastuunkantajien kanssa.

Tarjoamme myös mahdollisuuden löytää omia vahvuuksiaan ja kasvaa vastuunkantajina. Nuoria toimii vastuutehtävissä mm. isosina, yövahteina, tapahtumatekniikassa, rukouspalvelijoina, kahvilassa, siivoojina, juontajina, housebandissa, tiskaajina ja kuskeina.  Lue lisää talkoovaihtoehdoista ja Ora & Labora -viikonlopuista →

Tervetuloa mukaan!

Alla olevien leirien lisäksi meillä voi olla myös muita tapahtumia tai paikalliset piirijärjestömme voivat järjestää leirejä ja tapahtumia nuorille.

Huomio samaan aikaan myös NM LIVE -ohjelmat Instagramissa!

Syksyn 2021 leirit ja tapahtumat

Kevään 2022 leirit ja tapahtumat

  • 21. – 23.1. ISKO II
  • 11. – 13.3. Ora&Labora
  • 14. – 17.4. Quiet Action
  • 22. – 24.4. Apologiaforum (Kansanlähetysopiston tapahtuma)
  • 13. – 15.5. Rukouskonferenssi (SEKL kotimaantyön tapahtuma)
  • 27. – 29.5. Korkeanpaikan leiri (uusi!)

Kesän 2022 leirit ja tapahtumat

Lisätietoa tapahtumista

Vettenranta Ismo

tapahtumakoordinaattori, SEKL

ismo.vettenranta@sekl.fi

044 447 7861