Leirit ja tapahtumat

Nuorten Maailman tapahtumat Ryttylässä 15-19 -vuotiaille nuorille!

Haluatko tutustua uusiin ihmisiin, löytää omia lahjojasi ja kasvaa omassa uskossasi? Jos vastasit edes yhteen kyllä, niin kannattaa lukea, mitä Ryttylässä olisi tarjolla nuorille!

Nuorten Maailman tapahtumat tarjoavat raamattuopetusta, kavereita, ylistystä, rukousta sekä innostavia ja rohkaisevia kokemuksia ilman päihteitä. Leireillämme nuorilla on halutessaan mahdollisuus keskustella omista asioista luottamuksella aikuisen kanssa.

Syksyllä 2020 aloittava talkoo- ja vastuuväen kiitos- ja ideointipäivä Ora & Labora suunnittellaan ja kehitetään toimintaamme. Tätä suunnittelutyötä tehdään yhdessä nuorten ja jo vähän vanhempien vastuunkantajien kanssa.

Tarjoamme myös mahdollisuuden löytää omia vahvuuksiaan ja kasvaa vastuunkantajina. Nuoria toimii vastuutehtävissä mm. isosina, yövahteina, tapahtumatekniikassa, rukouspalvelijoina, kahvilassa, siivoojina, juontajina, housebandissa, tiskaajina ja kuskeina.  Lue lisää talkoovaihtoehdoista ja Ora & Labora -viikonlopuista →

Tervetuloa mukaan!

Alla olevien leirien lisäksi meillä voi olla myös muita tapahtumia tai paikalliset piirijärjestömme voivat järjestää leirejä ja tapahtumia nuorille.

Syksyn 2020 leirit ja tapahtumat

Kevään 2021 leirit ja tapahtumat

Kesän 2021 leirit ja tapahtumat

Lisätietoa tapahtumista

Vettenranta Ismo

tapahtumakoordinaattori, SEKL

ismo.vettenranta@sekl.fi

044 447 7861

Share This