Luovaripari

Tänä vuonna keskitytään kuvikseen!

Luovaripari on vakiinnuttanut vahvan aseman Ryttylän vakioriparien joukossa! Kesällä 2020 Luovaripari palaa juurilleen keskittymällä nimenomaan kuvikseen.

Kuvispaja sopii monen tasoisille taiteilijoille. Mitään pohjavaatimuksia ei ole, vain kiinnostus riittää. Pajassa kyllä sitten opetellaan erilaisia piirustustekniikoita pajaopettajien johdolla. Paljon harrastaneet voivat myös syventää pajassa omaa osaamistaan. Harjoiteltavia tekniikoita voivat olla muun muassa mallista piirtäminen, hiilipiirustus, sarjakuva, kollaasi ja ympäristötaide. Mahdollisuuksien mukaan tutustumme myös Photoshopin käyttöön.

Kuvispajassa on tietenkin koko leirin ajan mukana asiansa osaavat opettajat. Pajatyöskentelyyn on varattu aikaa noin 1,5 – 2 tuntia päivässä.

Kuvispajan lisäksi iso osa leiriajasta kuluu kiinnostavilla oppitunneilla, hauskoissa iltaohjelmissa ja rauhoittavissa hartauksissa. Riparilla onkin päätarkoituksena pohtia omaa elämäänsä ja suhdettaan Jumalaan. Kuka Hän on ja mitä Hän minulta haluaa? Se selviää ensi kesänä!

  • Ajankohta: 3. – 14.6.2020
  • Konfirmaatio: Leirin viimeisenä päivänä, sunnuntaina 14.6.2020 klo 10.00–11.45 Kansanlähetysopiston juhlasalissa
  • Leiripaikka: Kansanlähetysopisto (Opistotie 1, 12310 Ryttylä)
  • Hinta: 395 euroa

Leirille otetaan maksimissaan 20 rippileiriläistä.

Leirin hintaan sisältyy majoitus (noin neljän hengen huoneissa), ruokailut, leiriohjelma ja tapaturmavakuutus.

Lisätietoa leiristä:
luovaripari@sekl.fi
044 4477906

Katso muut riparivaihtoehtomme täältä →

Ilmoittaudu riparille