Lappi-ripari

Jylhä uutuus!

Upeat maisemat ja suomalaisen kesän parhaat palat tarjoillaan nyt uutuus-riparin muodossa. Jokaisella seikkailua kaipaavalla on mahdollisuus kiilata itsensä bussiin kohti Lappia ja yötöntä yötä… Kunhan muistaa ilmoittautua ajoissa! Aika siis kaivaa vaelluskengät vaatekaapin perältä ja sovittaa päähän se kaikkein metsä-uskottavin maastonvärinen lierihattu, sillä kohta se Lapin hulluus iskee!

Toisaalta kun kerran rippileirillä ollaan, niin onhan luvassa myös perinteisiä riparijutskia, kuten isosten iltaohjelmia, oppimistuokioita ja hartauksia. Kaikki tämä kuitenkin tapahtuu luonnon keskellä ja siitä inspiroituen. Missä olisikaan parempi pohtia Jumalan olemassaoloa ja oman elämän suuntaa kuin keskellä kauneinta luomakuntaa!

Leiriläiset tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa Ryttylässä, Kansanlähetysopistolla 3.7.2017. Ensimmäinen päivä meneekin tutustumisen parissa mutta heti varhain seuraavana aamuna bussin renkaat suuntaavat kohti napapiiriä. Toinen leiripäivä kuluu rennosti maisemien muuttumista ja isosten juttuja ihmetellen. Illalla saavutaan Tievatuvan kurssikeskukseen, jossa leiri majoittuu ensimmäiset kolme yötä. Tämän jälkeen alkaa reissun jännittävin vaihe, kun leiri suuntaa kohti Kansallispuiston maisemia kolmeksi yöksi telttamajoituksella. Ylimääräiset tavarat jätetään vaelluksen ajaksi majapaikkaan ja mukaan otetaan vain tarvittava. Erämaavaellukselta palataan uupuneina mutta onnellisina pariksi yöksi takaisin Tievatuvalle pesemään pois reissun liat, kunnes on taas aika nousta paluubussiin ja suunnata takaisin Ryttylään, Kansanlähetysopistolle. Ryttylässä leiri viettää vielä yhden yön ennen riparin päättävää konfirmaatiota.

  • Ajankohta: 3. – 14.7.2018
  • Konfirmaatio: Leirin viimeisenä päivänä, 14.7.2018 klo. 13.00-14.45 Kansanlähetysopiston juhlasalissa.
  • Leiripaikka: Kansanlähetysopisto, Opistotie 1, 12310 Ryttylä (leirin aloitus ja konfirmaatio) sekä Tievatuvan kurssikeskus, Saariselkä (leirijakso).
  • Hinta: 595 euroa

Leirille otetaan 25 rippileiriläistä.

Leirin hintaan sisältyy bussimatkat, majoitus (osana öistä 2-5 hengen huoneissa ja osana öistä teltassa), ruokailut, leiriohjelma ja tapaturmavakuutus.
Lisää tietoa leiristä saat ottamalla yhteyttä rippikoulutyöstä vastaavaan henkilöön:

riparit@sekl.fi
044-3093510

Katso muut riparivaihtoehtomme täältä →

Ilmoittaudu riparille

Kuvat: Susanna Lönnrot