Lappi-ripari

Jylhää menoa!

Upeat maisemat ja suomalaisen kesän parhaat palat tarjoillaan nyt jo toista kertaa Lappi-riparin muodossa. Jokaisella seikkailua kaipaavalla on jälleen mahdollisuus kiilata itsensä bussiin kohti Lappia ja yötöntä yötä… Kunhan muistaa ilmoittautua ajoissa! Aika vetää jalkaan vaelluskengät vaatekaapin perältä ja sovittaa päähän se kaikkein metsä-uskottavin maastonvärinen lierihattu (hyttysverkolla), sillä kohta Lappi kutsuu!

Tietenkin luvassa on myös perinteisiä riparijutskia, kuten isosten iltaohjelmia, oppimistuokioita ja hartauksia. Kaikki tämä kuitenkin tapahtuu luonnon keskellä ja siitä inspiroituen. Missä olisikaan parempi pohtia Jumalan olemassaoloa, syntien sovitusta ja oman elämän suuntaa kuin keskellä kauneinta luomakuntaa!

Leiriläiset tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa Ryttylässä, Kansanlähetysopistolla 10.-12.5.2019 Lappi-riparin ennakkoviikonlopussa. Viikonloppu pitää sisällään tutustumista, varustelistan päivittämistä, oppimistuokioita ja paljon muuta mukavaa. Varsinaista leirijaksoa aloittamaan leiriläiset saapuvat Ryttylään 26.6.2019. Ensimmäinen päivä menee viime hetken valmistelujen parissa mutta heti varhain seuraavana aamuna bussin renkaat suuntaavat kohti napapiiriä. Toinen leiripäivä kuluu rennosti maisemien muuttumista ja isosten juttuja ihmetellen. Illalla saavutaan Tievatuvan kurssikeskukseen, jossa leiri majoittuu ensimmäiset kolme yötä. Tämän jälkeen alkaa reissun jännittävin vaihe, kun leiri suuntaa kohti Kansallispuiston maisemia kolmeksi yöksi telttamajoituksella. Ylimääräiset tavarat jätetään vaelluksen ajaksi majapaikkaan ja mukaan otetaan vain tarvittava. Erämaavaellukselta palataan uupuneina mutta onnellisina pariksi yöksi takaisin Tievatuvalle pesemään pois reissun liat, kunnes on taas aika nousta paluubussiin ja suunnata takaisin Ryttylään, Kansanlähetysopistolle. Ryttylässä leiri viettää vielä yhden yön ennen riparin päättävää konfirmaatiota.

  • Ajankohta: 26.6. – 6.7.2019
  • Ennakkoviikonloppu: 10. – 12.5.2019 Kansanlähetysopistolla, Opistotie 1, 12310 Ryttylä (Hausjärvi). Ennakkoviikonloppu alkaa perjantaina klo.16.30 ilmoittautumisella & päivällisellä ja loppuu sunnuntaina klo.13.00-14.30 pidettävään jumalanpalvelukseen.
  • Konfirmaatio: Leirin viimeisenä päivänä, 6.7.2019 klo. 13.00-14.45 Kansanlähetysopistolla, Ryttylässä. Konfirmaatio pidetään Kansanlähetyspäivien yhteydessä.
  • Leiripaikka: Kansanlähetysopisto, Opistotie 1, 12310 Ryttylä (ennakkoviikonloppu, leirijakson aloituspäivä ja konfirmaatio) sekä Tievatuvan kurssikeskus, Saariselkä (leirijakso).
  • Hinta: 595 euroa

Leirille otetaan 25 rippileiriläistä.

Leirin hintaan sisältyy ennakkoviikonloppu, bussimatkat, majoitus (osana öistä 2-5 hengen huoneissa ja osana öistä teltassa), ruokailut, leiriohjelma ja tapaturmavakuutus.
Lisää tietoa leiristä saat ottamalla yhteyttä rippikoulutyöstä vastaavaan henkilöön:

riparit@sekl.fi
044-3093510

Katso muut riparivaihtoehtomme täältä →

Ilmoittaudu riparille

Kuvat: Toni Kokkonen & Susanna Lönnrot