Riparit 2022

Ilmoittautuminen kesän 2022 ripareille alkaa 1.8.2021 klo 8.00 osoitteessa nm.fi/riparit

 

Ilmoittautuminen kesän 2022 ripareille alkaa 1.8.2021 klo 8.00 osoitteessa nm.fi/riparit.

Riparilla pohditaan elämään liittyviä kysymyksiä oppijaksojen, keskustelujen, musiikin, rukouksen ja Raamatun kautta. Kristillisestä uskosta voi yllättäen löytyä vastauksia niin elämän tarkoitukseen kuin arkielämänkin pulmiin.

Rennosta ilmapiiristä pitävät huolta loistavat isoset, joiden iltaohjelmista puhutaan vielä pitkään!

Leireillemme ovat tervetulleita nuoret kaikkialta Suomesta ja ulkomailtakin!

Nuorten Maailman riparit 2022

Samasta taloudesta tulevat saavat toisen nuoren leirin -25 % alennushintaan.

 

Eikä tässä vielä kaikki…

Kesän rippileirien jälkeen jokainen rippileirin käynyt nuori on erittäin tervetullut mukaan Kansanlähetyksen nuortentoimintaan.

Elokuussa järjestetään Ryttylässä Life -leiri yhteistyössä Suomen Raamattuopiston (SRO), Suomen luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) ja Creative Arts Europe:n (CAE) kanssa. Life on kansainvälinen, kristillinen taide- ja toimintaviikko Ryttylässä jossa eri alojen kristityt ammattilaiset opettavat pajoissa omaa erikoisalaansa ja yhdessä kasvamme kristittyinä Jumalan Sanan äärellä.

Syyskuussa Ryttylässä järjestetään puolestaan Pointti-leiri, joka toimii kesän riparien virallisena jatkoriparina. Tänne toivomme kovasti kaikkien kesän riparilaisten tulevan mukaan. Pointti-leiri on myös hyvä tilaisuus tutustua muihin omalla paikkakunnalla oleviin nuoriin ja löytää väylä paikallisiin Kansanlähetyksen nuorteniltoihin.

Kokkonen Toni

Nuorten Maailman aluekoordinaattori, SEKL

toni.kokkonen@sekl.fi

044 447 7970