Riparit 2022

Ilmoittautuminen kesän 2022 ripareille alkaa 1.8.2021 klo 8.00 osoitteessa nm.fi/riparit

Ilmoittautuminen ensisijaisesti sähköisellä lomakkella, mutta voit ilmoittautua myös puhelimen kautta: 044 447 7970 (puhelinnumero muuttunut 31.7.2021)
Ilmoittaudu!

Ilmoittautuminen kesän 2022 ripareille alkaa 1.8.2021 klo 8.00 tällä sivulla.

Jos sähköisellä lomakkeella ilmoittautuminen ei ole mahdollista, niin voit ilmoittautua puhelimen kautta: 044 447 7970.

Ilmoittaudu riparille

Riparilla pohditaan elämään liittyviä kysymyksiä oppijaksojen, keskustelujen, musiikin, rukouksen ja Raamatun kautta. Kristillisestä uskosta voi yllättäen löytyä vastauksia niin elämän tarkoitukseen kuin arkielämänkin pulmiin.

Rennosta ilmapiiristä pitävät huolta loistavat isoset, joiden iltaohjelmista puhutaan vielä pitkään!

Leireillemme ovat tervetulleita nuoret kaikkialta Suomesta ja ulkomailtakin!

Leirin päätteeksi konfirmaation voivat osallistua luterilaiseen kirkkoon kuuluvat nuoret tai siihen liittyvät. Konfirmaatiomessu on kuitenkin koko leirin juhla ja muihin kirkkokuntiin kuuluvat nuoret osallistuvat juhlamessuun soveltuvin osin. Kysy lisää: riparit@sekl.fi.

Pyydämme teitä tutustumaan myös siihen mikä on Kansanlähetys ja mitä me opetamme: Kansanlähetyksen ohjelma.

Nuorten Maailman riparit 2022

Samasta taloudesta tulevat saavat toisen nuoren leirin -25 % alennushintaan. Merkitkää ilmoittautumisen lisätietoihin tästä.

 

Eikä tässä vielä kaikki…

Kesän rippileirien jälkeen jokainen rippileirin käynyt nuori on erittäin tervetullut mukaan Kansanlähetyksen nuortentoimintaan.

Elokuussa järjestetään Ryttylässä Life-leiri yhteistyössä Suomen Raamattuopiston (SRO), Suomen luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) ja Creative Arts Europen (CAE) kanssa. Life on kansainvälinen, kristillinen taide- ja toimintaviikko Ryttylässä, jossa eri alojen kristityt ammattilaiset opettavat pajoissa omaa erikoisalaansa ja yhdessä kasvamme kristittyinä Jumalan Sanan äärellä.

Syyskuussa Ryttylässä järjestetään puolestaan Pointti-leiri, joka toimii kesän riparien virallisena jatkoriparina. Tänne toivomme kovasti kaikkien kesän riparilaisten tulevan mukaan. Pointti-leiri on myös hyvä tilaisuus tutustua muihin omalla paikkakunnalla oleviin nuoriin ja löytää väylä paikallisiin Kansanlähetyksen nuorteniltoihin.

Koskenniemi Antti

ma. juniori- ja nuorisotyön aluekoordinaattori, SEKL

antti.koskenniemi@sekl.fi

044 452 2235