Riparit 2020

Kesän 2020 rippikouluissa on tapahtunut muutoksia:

Rippileirien ajankohtia on jouduttu muuttamaan koronaepidemian takia. Uudet ajankohdat ovat 23. – 4.7. ja 7.7. – 18.7. Peruutuspaikkoja kesän leireiltä voi kysellä osoitteesta riparit@sekl.fi.

Tarjolle on myös tulossa Syysripari 9. – 18.10.2020. Tiedustelut ja ilmoittautuminen: riparit@sekl.fi.

Leireillämme haluamme panostaa turvallisuuteen, rakkaudellisuuteen ja totuudellisuuteen. Haluamme antaa jokaiselle leirille tulevalle nuorelle hyvää opetusta Kaikkivaltiaasta Jumalasta ja tukea häntä hänen omalla matkallaan Jeesuksen seurassa. Hän on se, joka on sanonut “Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muutoin kuin minun kauttani”. (Johanneksen evankeliumi 14:6)

Lisätietoja leireistä on leirien omilla sivuilla. Jokaisella leirillä on oma ilmoittautumiskaavakkeensa, johon löydät linkin leirin sivulta. Jos ilmoittautumislomake ilmoittaa leirin olevan täynnä, niin voit lähettää sähköpostia (osoite löytyy leirin omalta esittelysivulta) ja ilmoittautua varasijalle jonottamaan vapautuvaa paikkaa.

Nuorten Maailman kesän 2020 rippileirit

Ykkösripari 2. – 13.6.2020 – 365 euroa – täynnä, kysy peruutuspaikkoja

Reissuripari PERUTTU!

Luova ripari 3. – 14.6.2020 – 395 euroa

Jätkäripari PERUTTU!

Kesän rippileirien jälkeen jokainen rippileirin käynyt nuori on erittäin tervetullut mukaan Kansanlähetyksen nuortentoimintaan.

Elokuussa järjestetään Ryttylässä Nuorten Kesä -festarit, jotka kokoavat yhteen sekä kesän riparilaisia että muita nuoria ympäri Suomea. Luvassa on musiikkia, opetusta ja yhteistä toimintaa rennossa tunnelmassa.

Syyskuussa Ryttylässä järjestetään puolestaan Pointti-leiri, joka toimii kesän riparien virallisena jatkoriparina. Tänne toivomme kovasti kaikkien kesän riparilaisten tulevan mukaan. Pointti-leiri on myös hyvä tilaisuus tutustua muihin omalla paikkakunnalla oleviin nuoriin ja löytää väylä paikallisiin Kansanlähetyksen nuorteniltoihin.

Kansanlähetyspiirien järjestämät rippileirit 2020

Ratsastusrippileiri Parikkalassa 29.6. – 10.7.2020 Etelä-Saimaan Kansanlähetyksen järjestämänä.

Mikäli haluat tällaisen riparin toteutuvan, niin ennakkoilmoittautumisia ottaa vastaan Peltolan ratsutila (puh. 044 274 8768). Tarkempia tietoja tämän leirin osalta antaa Etelä-Saimaan piirijohtaja Antti Nironen (050 3500 936).