Ilmoittaudu riparille


Riparit 2018

Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen rippikoulutyössä keskitymme pääosin teemaripareiden järjestämiseen. Ainoa ilman harrasteteemaa kulkeva ripari on Ykkösripari, joka aloittaa aurinkoisen leirikesän. Kesän muiden leirien teemat vaihtelevat taiteilusta urheiluun.

PÄIVITYS 19.12.2017:

Suuren kysynnän takia olemme lisänneet paikkoja ripareille. Tällä hetkellä Ykkösriparilla ja Luovalla riparilla on kaksi opetusryhmää. Palkkaamme lisää henkilökuntaa ja isosia on suhteessa oikea määrä leiriläisiin, eli leirien laatu ei kärsi ja useammat ihmiset pääsevät mukaan!

Tässä kesän 2018 mielenkiintoinen riparikattaus. Näillä leireillä on vielä tilaa:

  • Luova ripari – bändi/kuvis/valokuvaus/teatteri 6. – 17.6.2018 Kuvispaja täynnä! Muissa pajoissa tilaa! (kahden opetusryhmän leiri)
  • Sporttiripari I 5. – 16.6.2018 Kaksi paikkaa jäljellä!
  • Lappi-ripari 3. – 14.7.2018  Muutamia paikkoja jäljellä!
  • Sporttiripari II 11. – 22.7.2018 Muutamia paikkoja jäljellä!

Nämä riparit ovat jo täynnä, mutta varasijoille voi ilmoittautua:

  • Ykkösripari 5. – 16.6.2018  TÄYNNÄ! Kysy mahdollisia varasijapaikkoja!
  • Alppiripari 6. – 15.7.2018 TÄYNNÄ!  Hinta 1095 euroa
  • Tanssiripari 11. – 22.7.2018 TÄYNNÄ! Kysy mahdollisia varasijapaikkoja!

Joka vuosi meitä rippikoulutyössä ilahduttaa se positiivisen palautteen määrä, jonka kesän leiriläisiltä olemme saaneet. Moni yksin leirille tullut nuori on huomannut heti ekoina päivänä saaneensa uusia kavereita ja kokenut leirin ilmapiirin turvalliseksi ja kannustavaksi. Monelle nuorelle myös usko on tullut enemmän konkreettiseksi asiaksi leirin aikana ja ymmärrys kristinuskosta on kasvanut. Nämä palautteet motivoivat meitä tekemään töitä entistä enemmän, jotta leirimme olisivat parhaita ikinä!

Eikä konfirmaatio todellakaan tarkoita kesän loppumista!

Kesän riparilaiset kohtaavat nimittäin toisensa vielä perinteisellä Pointti-kasvuleirillä, joka järjestetään Kansanlähetysopistolla Ryttylässä syyskuun puolivälissä. Siellä saamme nauttia kesän viimeisistä lämmöistä ja kerätä yhteen menneen kesän satoa. Luvassa tietenkin parasta riparimusaa oman housebandin johdolla sekä ajatuksien suuntaamista kohti tulevaa isoskoulutusta. Eikä pidä unohtaa aina yhtä loistavia menneen kesän vetäjiä ja isosia!

Nähdään ripareilla ja Pointissa!