Riparit 2021

Haluatko tutustua uusiin ihmisiin ja tehdä riparistasi erityisen? Siinä tapauksessa tutustu riparitarjontamme kesälle 2021.

Luvassa on jälleen ikimuistoisia hetkiä musiikin, kuvataiteitten, valokuvauksen, urheilun, tanssin ja Lapin valloituksen parissa. Eikä pidä unohtaa kesän aloittavaa perinteistä Ykkösriparia.
Ilmoittaudu riparille!

Riparilla pohditaan elämään liittyviä kysymyksiä oppijaksojen, keskustelujen, musiikin, rukouksen ja Raamatun kautta. Kristillisestä uskosta voi yllättäen löytyä vastauksia niin elämän tarkoitukseen kuin arkielämänkin pulmiin.

Rennosta ilmapiiristä pitävät huolta loistavat isoset, joiden iltaohjelmista puhutaan vielä pitkään!

Leireillemme ovat tervetulleita nuoret kaikkialta Suomesta ja ulkomailtakin!

Nuorten Maailman riparit 2021

Samasta taloudesta tulevat saavat toisen nuoren leirin -25 % alennushintaan.

Ilmoittaudu nyt!

Eikä tässä vielä kaikki…

Kesän rippileirien jälkeen jokainen rippileirin käynyt nuori on erittäin tervetullut mukaan Kansanlähetyksen nuortentoimintaan.

Elokuussa järjestetään Ryttylässä Nuorten Kesä -festarit, jotka kokoavat yhteen sekä kesän riparilaisia että muita nuoria ympäri Suomea. Luvassa on musiikkia, opetusta ja yhteistä toimintaa rennossa tunnelmassa.

Syyskuussa Ryttylässä järjestetään puolestaan Pointti-leiri, joka toimii kesän riparien virallisena jatkoriparina. Tänne toivomme kovasti kaikkien kesän riparilaisten tulevan mukaan. Pointti-leiri on myös hyvä tilaisuus tutustua muihin omalla paikkakunnalla oleviin nuoriin ja löytää väylä paikallisiin Kansanlähetyksen nuorteniltoihin.

Kysy lisää ripareista!

Kokkonen Toni

Nuorten Maailman aluekoordinaattori

toni.kokkonen@sekl.fi

044 447 7970

Share This