Riparit 2021

Avoin ilmoittautuminen Nuorten Maailman ripareille on päättynyt. Joillain ripareilla on vielä avoimia paikkoja, joihin voi jälki-ilmoittautua. Jälki-ilmoittautumisesta leirin hintaan lisätään 30 € hallinnollinen kulu. Jälki-ilmoittautuminen on auki 28.2.2021 asti.

Jos haluat kysellä avoimia leiripaikkoja, niin ota yhteyttä:

riparit@sekl.fi

tai puhelimella: Toni Kokkonen, 044 4477970.
Ilmoittaudu riparille!

Riparilla pohditaan elämään liittyviä kysymyksiä oppijaksojen, keskustelujen, musiikin, rukouksen ja Raamatun kautta. Kristillisestä uskosta voi yllättäen löytyä vastauksia niin elämän tarkoitukseen kuin arkielämänkin pulmiin.

Rennosta ilmapiiristä pitävät huolta loistavat isoset, joiden iltaohjelmista puhutaan vielä pitkään!

Leireillemme ovat tervetulleita nuoret kaikkialta Suomesta ja ulkomailtakin!

Nuorten Maailman riparit 2021

Samasta taloudesta tulevat saavat toisen nuoren leirin -25 % alennushintaan.

Ilmoittaudu nyt!

Eikä tässä vielä kaikki…

Kesän rippileirien jälkeen jokainen rippileirin käynyt nuori on erittäin tervetullut mukaan Kansanlähetyksen nuortentoimintaan.

Elokuussa järjestetään Ryttylässä Nuorten Kesä -festarit, jotka kokoavat yhteen sekä kesän riparilaisia että muita nuoria ympäri Suomea. Luvassa on musiikkia, opetusta ja yhteistä toimintaa rennossa tunnelmassa.

Syyskuussa Ryttylässä järjestetään puolestaan Pointti-leiri, joka toimii kesän riparien virallisena jatkoriparina. Tänne toivomme kovasti kaikkien kesän riparilaisten tulevan mukaan. Pointti-leiri on myös hyvä tilaisuus tutustua muihin omalla paikkakunnalla oleviin nuoriin ja löytää väylä paikallisiin Kansanlähetyksen nuorteniltoihin.

Kysy lisää ripareista!

Kokkonen Toni

Nuorten Maailman aluekoordinaattori, SEKL

toni.kokkonen@sekl.fi

044 447 7970

Share This