Riparit 2023

Ilmoittautuminen kesän 2023 ripareille on käynnissä!
Ilmoittaudu!

Ilmoittautuminen kesän 2023 ripareille alkaa 1.8.2022 klo 8.00 tällä sivulla.

Jos sähköisellä lomakkeella ilmoittautuminen ei ole mahdollista, niin voit ilmoittautua puhelimen kautta Kansanlähetyksen keskukseen: 019 77 920.

Jos sinulla on kysyttävää ripareista, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen riparit@sekl.fi tai soittamalla Piia-Maaria Matkoskelle 0447676800.

Ilmoittaudu riparille

Riparilla pohditaan elämään liittyviä kysymyksiä oppijaksojen, keskustelujen, musiikin, rukouksen ja Raamatun kautta. Kristillisestä uskosta voi yllättäen löytyä vastauksia niin elämän tarkoitukseen kuin arkielämänkin pulmiin.

Rennosta ilmapiiristä pitävät huolta loistavat isoset, joiden iltaohjelmista puhutaan vielä pitkään!

Leireillemme ovat tervetulleita nuoret kaikkialta Suomesta ja ulkomailtakin!

Leirin päätteeksi konfirmaation voivat osallistua luterilaiseen kirkkoon kuuluvat nuoret tai siihen liittyvät. Konfirmaatiomessu on kuitenkin koko leirin juhla ja muihin kirkkokuntiin kuuluvat nuoret osallistuvat juhlamessuun soveltuvin osin. Kysy lisää: riparit@sekl.fi.

Pyydämme teitä tutustumaan myös siihen mikä on Kansanlähetys ja mitä me opetamme: Kansanlähetyksen ohjelma.

Nuorten Maailman riparit 2023

Samasta taloudesta tulevat saavat toisen nuoren leirin -25 % alennushintaan. Merkitkää ilmoittautumisen lisätietoihin tästä.

 

Eikä tässä vielä kaikki…

Kesän rippileirien jälkeen jokainen rippileirin käynyt nuori on erittäin tervetullut mukaan Kansanlähetyksen nuortentoimintaan.

Elokuussa järjestetään Ryttylässä Life-leiri yhteistyössä Suomen Raamattuopiston (SRO), Suomen luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) ja Creative Arts Europen (CAE) kanssa. Life on kansainvälinen, kristillinen taide- ja toimintaviikko Ryttylässä, jossa eri alojen kristityt ammattilaiset opettavat pajoissa omaa erikoisalaansa ja yhdessä kasvamme kristittyinä Jumalan Sanan äärellä.

Syyskuussa Ryttylässä järjestetään puolestaan Pointti-leiri, joka toimii kesän riparien virallisena jatkoriparina. Tänne toivomme kovasti kaikkien kesän riparilaisten tulevan mukaan. Pointti-leiri on myös hyvä tilaisuus tutustua muihin omalla paikkakunnalla oleviin nuoriin ja löytää väylä paikallisiin Kansanlähetyksen nuorteniltoihin.

Matkoski Piia-Maaria

nuorisotyöntekijä

Ripariasiat
riparit@sekl.fi
044-7676800

Piirin toiminta
piia-maaria.matkoski@sekl.fi