Nuortenillat

 

Nuortenillat ympäri Suomea

Järjestämme ympäri Suomea säännöllistä nuortentoimintaa paikallisten työntekijöidemme ja vastuunkantajiemme voimalla. Useilla paikkakunnilla kokoontuvat nuorille tarkoitetut Kansanlähetyksen Pointti-illat, toisaalla taas järjestämme muiden kristillisten järjestöjen kanssa yhteistyössä Nuotta-iltoja. Joillakin paikkakunnilla voi olla soluryhmiä tai raamatturyhmiä. Joissakin kouluissa nuoremme järjestävät itse rukouspiirejä välitunneilla.

Kaikissa nuortenilloissamme pääset rukoilemaan, laulamaan, kuulemaan hyvää Raamattuopetusta, tutustumaan uusiin ihmisiin ja jakamaan kuulumisia muiden kristittyjen kanssa. Tule siis ihmeessä mukaan yksin tai kaverisi kanssa!

Puuttuuko sinun paikkakunnaltasi vielä Nuortenilta? Tahtoisitko perustaa pointti raamiksen yhdessä kavereidesi kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä nuorisotyöhömme, niin autamme sinut alulle!

Helsingin Pointti

Kokoontuu perjantaisin kello 18.

Pointti-illoissa tutustutaan ja vietetään aikaa mainiolla porukalla, luetaan Raamattua ja jutellaan uskosta ja Jumalasta, rukoillaan ja tietysti syödään. Tule rohkeasti mukaan!

Tuoreimmat kuulumiset löydät Helsingin Pointin instagramista (@stadinpointti) tai laittamalla viestiä Antille (044 45 22235)

Illat pidetään Helsingin Kansanlähetyksen tiloissa Alppilassa noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Pasilan asemalta ja 3-ratikan reitin varrella. Osoite on Karjalankatu 2 A 1. Jos ulko-ovi on lukossa, niin paina ovikelloa Kansanlähetys-painikkeen kohdalta.

Tule rohkeasti mukaan – olet lämpimästi tervetullut! :)

Joensuun Nuotta-illat

torstaisin klo 18.00. Vuoroviikoin teemailtoja Louhelan tuvalla (Koulukatu 7D) ja kivaa yhteistä tekemistä, josta tiedotetaan erikseen! Seuraa siis somea! :)

Vastuuhenkilöt:

Mirkka Lammi, Pohjois-Karjalan Kansanlähetyksen juniori- ja nuorisotyöntekijä (puh. 050 3521135 / s-posti: mirkka.lammi@sekl.fi)
Olli Olenius, SLEYn piirityöntekijä (puh. 040 1924447 / s-posti: olli.olenius@sley.fi)
Susanna Hulkko (puh. 040 8277330)
Teemu Sarkkinen (puh. 050 3074797)

Whatsapp löytyy, eli heitä rohkeasti viestiä! Nuotta-illoissa on hengailua, raamattuopetusta, pelejä ja pientä purtavaa. Iltoja järjestävät yhteistyössä Kansanlähetys ja SLEY.

Tervetuloa mukaan toimintaan ja seuraamaan meitä Instagramissa!

Jyväskylän Breikki-illat

Lähetyskodilla kauppakatu 13:ssa tiistaisin klo 18.00

Raamattuopetusta, rukousta, pelejä, musaa, leikkejä, loistavaa tunnelmaa, hartauksia, iltapalaa, keskusteluja, uskovien yhteyttä ja paljon muuta mahtavaa sisältävät Breikki-illat!

Keravan Pointti-illat

Kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-21 Uudenmaan Kansanlähetyksen tiloissa (Kirvesmiehentie 4a).

Jumala on tarkoittanut meidät tähän maailmaan rakastamaan ja tukemaan toisiamme sekä kutsumaan muita ystävyyteen Jumalan kanssa. Keravan Pointti on olemassa, jotta sinä voisit löytää oman paikkasi tässä Jumalan suunnitelmassa ja saisit avuksesi ihmiset, tiedot ja taidot elää Jeesuksen seuraajana joka päivä. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa antaa Vili Sarento, 044 550 3304.
Pointtia ei ole kuukauden kolmantena keskiviikkona.

Kokkolan Pointti-illat

Kokoontuu torstaisin klo 18:30-21.30 Kokkolan Kansanlähetyskodilla (rantakatu 16 2krs.). Katso tarkemmat ajankohdat tästä.

Pointti on nuorten oma porukka, jossa saa jättää naamarin kotiin ja olla oma itsensä. Nuortenillassa saat ystäviä, rukoilla, jakaa elämän iloja ja suruja sekä Raamattuopetusta. Tuu rohkeesti ja ota kaveriski mukaan!

Kysy lisää:
Nuorisotyöntekijä Lamin Virnes, lamin.virnes@sekl.fi, 044 022 1289

Instagramissa kpKansanlähetysNuoret

Katso kalenterista mitä muuta Keski-Pohjanmaalle kuuluu.

Nopeiten infot saa nuorisotyön WhatsAppissa .
Lähetä Laminille viestiä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan :)

Lahden Nuotta-illat

Olet tervetullut kolmenlaisiin Nuotta-iltoihin joka torstai klo.18.00 Luther-kirkolle (Vuorikatu 37).

NUOTTAOLOILLOISSA otetaan rennosti ja vietetään aikaa mm. yhdessä pelaten, syöden, musisoiden ja jutellen. Illan lopuksi on iltahartaus.

NUOTTAILLOISSA on raamattuopetushetki, lauluja, leikkejä, iltapalaa, keskusteluja ja iltahartaus.

NUOTTARAAMIKSISSA nuoret keskenään kokoontuvat pitämään raamattupiiriä ja kokemaan
yhteyttä.

Illat järjestää yhdessä Kansanlähetys, Sley ja Opko.

Illat on suunnattu 14-19 –vuotiaille.

Järjestäjinä Kansanlähetys, Sley ja Opko.

Lue lisäinfoa Lahden toiminnasta täältä!

Lappeenrannan Pointti-illat

Pointti-illat kokoontuvat klo 19-22 Lähetyskodilla, Koulukatu 27, 53100 Lappeenranta!

Illat koostuvat erilaisista nuorista, jotka ovat kuitenkin kuin veljiä ja sisaria, koska jumala yhdistää heitä. Pointeissa vietetään yhteistä aikaa jumalan sanan ja rukouksen äärellä rennosti chillaillen. Pointit auttavat ylläpitämään uskoa ja tarjoavat turvallisen kasvupaikan uskolle. Me haluamme sinutkin mukaan!

Terveisin Pointti-nuoret!!

Syksyn 2019 päivämäärät:

pe 27.9. / pe 25.10. / pe 8.11. / pe 22.11. / la 7.12.

TANELI UKKONEN
NUORISOSIHTEERI, ETELÄ-SAIMAA
taneli.ukkonen@sekl.fi
0451201058

Seinäjoen Puskis-illat

Kokoontuu Seinäjoella torstaisin klo 18.00-21.00.

Seinäjoella on nuorille monenlaista innostavaa toimintaa. On nuorteniltoja, leirejä ja retkiä 13-19-vuotiaille nuorille. Tule rohkeasti mukaan!

Nuortenillat pidetään Kansanlähetyksen omissa tiloissa osoitteessa Puskantie 14, Seinäjoki. Tiloihin pääsee sisäpihalta vanhaan tuttuun tapaan.

Kevään aikana on luvassa jälleen monenlaista! Kausi startataan käyntiin 10.1. Puskiksella. Lähes kaikki kevään illoista ovat omissa tiloissamme, mutta WhatsApp-ryhmästä ja Instasta löytyy tietoa, jos ollaan jossakin muualla. Kevään aikana lähdemme tuttuun tapaan pääsiäiseksi Ryttylään Quiet Actioniin. Järjestämme myös oman leirin toukokuun alussa! Lähes aina tapahtumiin ja leireille on yhteiskyyti, johon saavat ilmoittautua ensin nuortenillassa olevat ja sen jälkeen kyytiin pääsee, jos paikkoja jää. Kannattaa siis olla paikalla illassa, jolloin yhteiskyytiin ilmoittautuminen alkaa!

Jos sinulla on toiminnasta, retkistä tai leiristä, mitä tahansa kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä! Alhaalta löytyvät työntekijän yhteystiedot. Tervetuloa mukaan toimintaan! =)

Lue lisää Seinäjoen toiminnasta täältä!

Puskis-illat Facebookissa
Puskis-illat Instassa: puskisillat

Tampereen Pointti-illat

Nuorten & opiskelijoiden illat Tampereella Lähetyskodilla osoitteessa Hämeenpuisto 41!  Illoissa puhetta uskosta, elämästä, Jumalasta ja kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan väliltä. Toisinaan myös pientä iltapalaa. TERVETULOA MUKAAN!

Kevät 2018

Pointti-nuortenillat
Illat keskiviikkoisin 18.00 Lähetyskodilla (Hämeenpuisto 41).
Illoista vastaavat Heikki Värri ja Leevi Pajunen.

Kolme Kohtaamista -nuorten aikuisten illat
Illat tiistaisin 18.30 Lähetyskodilla (Hämeenpuisto 41) 6.2 (suunnittelu), 20.2, 6.3, 20.3, 3.4, 17.4, 1.5 (Jeesus -marssi) ja 15.5
Illoista vastaa Miisa Järvinen.

Yhteys: Ilkka 050 340 2485

Vaasan nuortenillat

Vaasassa nuoret kokoontuvat omiin iltoihinsa lauantaisin klo 17-19 osoitteessa Hietalahdenkatu 24, Vaasa.

Ilta koostuu yhdessä olemisesta, opetuksesta, rukouksesta ja aina on jotain syömistäkin tarjolla! Illat on tarkoitettu 13-19-vuotiaille nuorille. Kevään aikana teemme reissun Quiet Actioniin Ryttylään. Halutessaan on myös mahdollista osallistua toukokuun alussa Puskis-leirille, joka on Etelä-Pohjanmaan piirin oma nuortenleiri.

Tule rohkeasti ja ota kaverisikin mukaan!
Lue lisätietoa Vaasan nuortenilloista täältä!

Nuorteniltojen lisäksi nuoret ovat tervetulleita sunnuntaisin Kohtaamispaikkoihin, jossa jatkamme keväällä syksyllä aloitetun Luukkaan evankeliumin läpikäymistä! Eri kertojen aiheet ja opettajat löytyvät alta:

Kohtaamispaikan ohjelma

Facebook: Kohtaamispaikka Vaasa

Piia-Maaria Matkoski
Nuoriso- ja opiskelijatyöntekijä
Etelä-Pohjanmaan Kansanlähetys
piia-maaria.matkoski@sekl.fi
040-5023080