Ilmoittaudu riparille

Riparit 2017

Ripari on ainutkertainen ja ainutlaatuinen kokemus. Siksi haluamme panostaa rippikouluihin erityisellä tavalla.

Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen rippikoulutyössä keskitymme pääosin teemaripareiden järjestämiseen. Ainoa ilman harrasteteemaa kulkeva ripari on Ykkösripari, joka aloittaa aurinkoisen leirikesän. Kesän muiden leirien teemat vaihtelevat taiteilusta urheiluun.

Nuorisokulttuuri uudistaa jatkuvasti rippikoulutyötä. Haluamme kohdata nuorten maailman. Uusi rippikoulusuunnitelma mahdollistaa kokemuksellisten opetustyylien käyttämisen. Otamme rippikoulutyössä rohkeita askeleita kohti uusia opetustyylejä ja se myös näkyy – Leireillä viihdytään!

Riparin kohokohtiin kuuluvat isosten järjestämät iltaohjelmat sekä erilaiset aktiviteetit, joissa leirihenki hipoo toisinaan kattoa. Riparilla syntyy usein elinikäisiä ystävyyssuhteita. Leirin päättyessä saattaa kuulua: ”voi kun tää vois jatkua vielä pari viikkoa”.

Riparilla kohdataan elämään liittyviä kysymyksiä oppijaksojen, ryhmäkeskustelujen, musiikin, rukouksen ja juttutuokioiden kautta. Kristillinen usko voi antaa selvyyttä niin elämän tarkoitukseen kuin ihmissuhdekiemuroihin.

That´s not all folks!

Syksyllä kesän riparilaiset kohtaavat Pointti-kasvuleirillä. Järjestämme kasvuleirin syyskuussa erityisesti kesän riparilaisille mahdollisuudeksi kohdata leirin tuttuja. Pointti-kasvuleiri auttaa löytämään omaa paikkaa seurakunnassa ja sen kautta pääsee mukaan Kansanlähetyksen nuorisotyöhön ja isoskoulutuksen.

Nähdään ripareilla!