Pointti-leiri

Kesän viimeiset lämmönsäteet kerätään talteen syyskuussa järjestettävällä Pointti-leirillä, joka toimii samalla kesän 2017 rippileirien yhteisenä jatkoriparina. Viikonlopun mittainen leiri järjestetään Kansanlähetysopistolla Ryttylässä 15.-17.9.2017.

Viikonlopun aikana saamme nauttia erinomaisesta seurasta ja koota yhteen menneen kesän parhaita hetkiä. Luvassa tietenkin myös parasta riparimusaa oman housebandin johdolla sekä ajatuksien suuntaamista kohti tulevaa isoskoulutusta. Eivätkä paikalla ole vain kesän leiriläiset, vaan tietenkin myös loistavat isoset ja vetäjät! Kerätään siis koko lössi vielä kerran yhteen!

Tervetuloa siis kesän riparilaiset, isoset, vetäjät ja kaikki muutkin Nuorten Maailman nuoret!

Ajankohta: 15.-17.9.2017.
Tarkempi ohjelma: Julkaistaan tällä sivulla kesän kuluessa.
Hinta: Sunnuntaihin 3.9.2017 mennessä ilmoittautuneet: 55 euroa. Myöhemmin ilmoittautuvat: 65 euroa. (Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut, leiriohjelma ja tapaturmavakuutus).
Paikka: Kansanlähetysopisto, Opistotie 1, Ryttylä (Hausjärvi).

Leirille on hyvä ottaa vaatteita sekä rentoon sisälläoloon että sotkuisempiin ulkopeleihin. Mukaan kannattaa ottaa myös oma pyyhe, lakanat (tai makuupussi ja tyynyliina), normaalit hygieniavälineet, hieman rahaa kioskia varten ja Raamattu.

Leiristä ei lähetetä erikseen hyväksymistietoa eikä leirikirjettä, vaan paikalle voivat tulla kaikki ilmoittautuneet.

ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISTYY TÄLLÄ SIVULLA HEINÄKUUSSA!

Lisätietoja:
riparit@sekl.fi
044-3093510