Kuvat: Susanna Lönnrot

Isoskoulutus

Ilmoittautuminen syksyn isoskoulutusviikonloppuun alkaa syyskuussa Pointti-leirin jälkeen!

Syksyn koulutusviikonloppu on 25. – 27.10.2019.

Kevään koulutusviikonloppu on 31.1. – 2.2.2020.

Nuorten Maailman Isoskoulutuksessa järjestämme omat kanavat ensimmäisen, toisen ja kolmannen vuoden isosille. Näin opit joka vuosi uusia tietoja ja taitoja isosena toimimisesta. Koulutuksen painopisteet ovat käytännön tilanteiden harjoittelussa, yhteisessä keskustelussa ja hyvässä raamattuopetuksessa.

Koulutus tapahtuu kahden viikonlopun aikana. Ensimmäisen vuoden isosten kanssa keskitytään syksyn koulutuksessa isosen roolin ja tehtävien pohtimiseen ja kevään koulutuksessa puolestaan enemmän käytännön isostaitojen harjoitteluun. Toisen vuoden isoset keskittyvät viikonloppujen aikana isostaitojen kehittämiseen ja pohtivat omaa rooliaan osana isosryhmää. Kolmannen vuoden isoset pohtivat isosryhmän johtamista ja katsovat leirikokonaisuutta laajemmasta näkökulmasta.

Isoisuuden lisäksi on muitakin tapoja palvella ja toimia vastuussa sekä omassa seurakunnassa että Nuorten Maailman tapahtumissa. Siksi tarjoamme ISKO:ssa myös houseband- tai tekniikkakoulutusta.

  • Houseband-koulutus avaa sinulle oven Nuorten Maailman houseband-toimintaan. Luvassa on kehittymistä bändisoittajana tai -laulajana ja tietysti kristittynä nuorena muusikkona. Voit hakea houseband-koulutukseen, jos sinulla on riittävät taidot musisointiin bändissä.
  • Tekniikkakoulutuksessa tutustut projisointiin, valoihin ja äänentoistoon liittyviin kamoihin ja tehtäviin. Tekniikan ihmeosaajat kouluttavat koko ajan uusia tyyppejä, jotka tekevät Nuorten Maailman tapahtumista audiovisiaalisesti laadukkaita. Tekniikkakoulutukseen hakemiseen riittää pelkkä kiinnostus alaan.

Viikonloppuleireille on hyvä ottaa vaatteita sekä rentoon sisälläoloon että sotkuisempiin ulkopeleihin.

Mukaan kannattaa ottaa myös oma pyyhe, lakanat (tai makuupussi ja tyynyliina), normaalit hygieniavälineet, hieman rahaa kioskia varten ja Raamattu + muistiinpanovälineet!

Viikonlopuista ei lähetetä erikseen hyväksymistietoa eikä leirikirjettä, vaan paikalle voivat tulla kaikki ilmoittautuneet 15-19-vuotiaat nuoret!

Molempina viikonloppuina koulutus alkaa perjantaina klo 18.00 (päivälliselle voi tulla jo klo 17, vastaanotto aukeaa klo 16.30). Kumpikin koulutus päättyy sunnuntaina klo 15.00

ISKO II:ssa opitaan isosen perustaitoja, lauletaan, nauretaan, opitaan tuntemaan Jeesusta paremmin ja kuunnellaan mihin Jumala meitä kutsuu.

Ennakkoilmoittautujille leirin hinta 65 euroa, tämän jälkeen hinta 75 euroa. Leirin viimeinen ilmoittautumispäivä on ____.

Isoskoulutusviikonloppu on tarkoitettu kaikille 15 – 19 vuotiaille Nuorten Maailman nuorille.

Lisätietoa:
riparit@sekl.fi
044-3093510

Isko I (25.-27.10.2019) ohjelma ilmestyy tälle sivulle Pointti-leirin jälkeen!

Perjantai

Lauantai

Sunnuntai