Isoskoulutus

Kevään koulutusviikonloppu on muuttunut!
Isko II 7.-9.2.2020.

Ilmoittautuminen on auki 1.-22.1. Ilmoittauduthan ajoissa!

Ilmoittaudu nyt

Ilmoittaudu talkoisiin →
Ilmoittaudu vastuunkantajaksi →

Nuorten Maailman Isoskoulutuksessa järjestämme omat kanavat ensimmäisen, toisen ja kolmannen vuoden isosille. Näin opit joka vuosi uusia tietoja ja taitoja isosena toimimisesta. Koulutuksen painopisteet ovat käytännön tilanteiden harjoittelussa, yhteisessä keskustelussa ja hyvässä raamattuopetuksessa.

Koulutus tapahtuu kahden viikonlopun aikana. Ensimmäisen vuoden isosten kanssa keskitytään syksyn koulutuksessa isosen roolin ja tehtävien pohtimiseen ja kevään koulutuksessa puolestaan enemmän käytännön isostaitojen harjoitteluun. Toisen vuoden isoset keskittyvät viikonloppujen aikana isostaitojen kehittämiseen ja pohtivat omaa rooliaan osana isosryhmää. Kolmannen vuoden isoset pohtivat isosryhmän johtamista ja katsovat leirikokonaisuutta laajemmasta näkökulmasta.

Isoisuuden lisäksi on muitakin tapoja palvella ja toimia vastuussa sekä omassa seurakunnassa että Nuorten Maailman tapahtumissa. Aikaisemmista isoskoulutuksista tutut houseband- ja tekniikkakoulutukset ovat uudessa tapahtumassa maaliskuussa – siitä lisää myöhemmin!

Viikonloppuleireille on hyvä ottaa vaatteita sekä rentoon sisälläoloon että sotkuisempiin ulkopeleihin.

Mukaan kannattaa ottaa myös oma pyyhe, lakanat (tai makuupussi ja tyynyliina), normaalit hygieniavälineet, hieman rahaa kioskia varten ja Raamattu + muistiinpanovälineet!

Viikonlopuista ei lähetetä erikseen hyväksymistietoa eikä leirikirjettä, vaan paikalle voivat tulla kaikki ilmoittautuneet 15–19-vuotiaat nuoret!

Viikonloppuina koulutus alkaa perjantaina klo 18.00 (päivälliselle voi tulla jo klo 17, vastaanotto aukeaa klo 16.30). Koulutus päättyy sunnuntaina klo 15.00.

Ohjelma ilmestyy noin kahta viikkoa ennen tapahtumaa.