Pistä pyörät pyörimään

Ryttylän tapahtumat eivät pyörisi ilman ahkeria talkoolaisia. Tule mukaan talkoilemaan Ora & Labora -leirin kautta!

Nuorten Maailma ei ole täyden palvelun ohjelmatoimisto, vaan passiivisen kuluttamisen sijaan haluamme tarjota puitteet mielekkäälle toiminnalle. Annamme vastuuta erilaisten tehtävien muodossa ja tarjoamme mahdollisuuden löytää omia vahvuuksia ja kasvaa vastuun­kantajina.

Nuoria toimii vastuutehtävissä muun muassa leireillä isosina, äänentoistossa & tekniikassa, rukouspalvelussa, raamattupiirien vetäjinä, kerhonohjaajina, lavasteiden rakentamisessa, kahvilassa, siivoojina, juontajina, puhujina, housebandissa, roudaajina, ensiavussa, tiskareina ja autokuskeina.

Antamalla aikaasi ja työpanostasi saat vastineeksi tapahtuman maksutta. Matkakorvauksia maksamme vain tekniikan ja housebandin talkoolaisille.

Uudistimme talkoosysteemin!

Teimme suuren muutoksen talkoiluun. Järjestämme kaksi kertaa vuodessa talkoolaisille ja vastuunkantajille kiitos- ja ideointipäivät Ryttylässä.

Ora & Labora -leirillä ideoimme ja suunnittelemme tulevia tapahtumia, jaamme tulevien tapahtumien talkoovuorot sekä vietämme yhteistä kiitosiltaa – hyvän seuran, yhdessä tekemisen ja maistuvan ruuan merkeissä.

Viikonloppu on ilmainen! Mukaan tulevilta edellytetään ainoastaan sitoutumista  yhden  tapahtuman talkoiluun seuraavan puolivuotiskauden aikana.

Talkoovuorot jaetaan jatkossa Ora & Laborassa. Lähetämme ilmoittautumisohjeet henkilökohtaisesti kaikille kuhunkin tapahtumaan lupautuneille talkoolaisille. Jos Ora & Labora meni ohi ja haluat silti johonkin tapahtumaan talkoilemaan, voit tiedustella vapaita paikkoja tapahtumavastaavalta.

 

Ora & Labora

 

Share This