Quiet Action 18.-21.4.2019 Ryttylässä Kansanlähetysopistolla

Quiet Actionin ilmoittautumisaika päättyi 8. huhtikuuta.

Tänä vuonna Quiet Actionin teema on ”Luotettavat lupaukset”. Jumalan lupauksiin voi luottaa! Raamatun lupausten ytimessä on Jeesus ja se, mitä eräänä pääsiäisenä tapahtui! Tiedätkö mitä kaikkea Jeesuksesta oli luvattu ennen kuin hän tuli ihmiseksi? Entä mitkä Jumalan lupaukset odottavat vielä toteutumistaan?

Millaista sinun elämäsi mahtaisi olla, jos omien kokemusten, reippaan suorittamisen tai olosuhteiden sijaan rakentaisit elämääsi yhä vankemmin Jumalan lupausten varaan? Tule kuulemaan, uskomaan ja ottamaan vastaan, mitä Jumala on sinulle luvannut!

Kiirastorstai 18.4.

15.00 Ilmoittautuminen alkaa, kahvila

16.30 – 18.00 Päivällinen

18.00 Petturin puolesta
raamattuopetus, houseband, ryhmät

20.00 – 21.45 Iltapala, kahvila, rukoushuone, saunat
tytöt saunovat Teinilässä ja pojat Toimelassa

22.00 Kiirastorstain ehtoollishetki

00.00 Quiet!

Pitkäperjantai 19.4.

9.00 – 9.45 Aamupala

10.00 Pettämättömät yksityiskohdat
raamattuopetus, houseband, ryhmät 

11.30 – 12.45 Lounas, kahvila, rukoushuone

13.00 Valinnan paikka (alkaa monitoimisalissa)
1. Messias-profetiat
2. Täyttymättömät lupaukset
3. Jumalan lupaukset sinulle
4. Kristittynä naisena
5. Raamattu läpi vuodessa

14.30 – 15.00 Välipala

15.00 Action! (alkaa monitoimisalissa)
1. Korupaja
2. Teatteripaja
3. Lautapelit
4. Sportti
5. Ruotsalaista piilosta

16.00 – 18.15 Kahvila, rukoushuone, saunat
tytöt saunovat Teinilässä ja pojat Toimelassa

16.30 – 18.00 Päivällinen

18.00 “Minkä kirjoitin, sen kirjoitin”
raamattuopetus, houseband

20.00 – 21.45 Iltapala, kahvila, rukoushuone, hengailu

21.30 Kiitos ja ylistys
houseband, rukouspalvelu

00.00 Quiet!

Hiljainen lauantai 20.4.

9.00 – 9.45 Aamupala

10.00 Uskonko korviani?
hartaus, houseband

10.30 Valinnan paikka
1. Messias-profetiat
2. Täyttymättömät lupaukset
3. Jumalan lupaukset sinulle
4. Raamattu läpi vuodessa

11.30 – 12.45 Lounas, kahvila, rukoushuone

13.00 Leivän talo
SRO Teatterilinja & Musiikkilinja, Matti Halén, Iiris Autio

14.30 – 15.00 Välipala

15.00 Action! (alkaa monitoimisalissa)
1. Teatteripaja
2. Vapaata lautapelailua
3. Sporttia
4. Tulossa myöhemmin… :)

16.00 – 18.15 Kahvila, rukoushuone, saunat
tytöt saunovat Teinilässä ja pojat Toimelassa

16.30 – 18.00 Päivällinen

18.00 Täydellinen hiljaisuus
Olli Helenius, raamattuopetus, ryhmät

20.00 – 21.45 Iltapala, kahvila, rukoushuone, hengailu

22.00 Kiitos ja ylistys
houseband, rukouspalvelu

00.00 Quiet!

Pääsiäissunnuntai 21.4.

9.00 Action!
Oman huoneen loppusiivous, tavarat pakattuna Sirkansalin perälle.

9.15 – 9.55 Aamupala

10.00 Samalla ristillä
raamattuopetus, houseband, ryhmät

11.30 – 12.45 Lounas

13.00 Messu
kolehtikohde: Paras10%

14.30 – 15.00 Välipala

Quiet Actionin ilmoittautumisaika päättyi 8. huhtikuuta.

Mitä tapahtuma maksaa?

Quiet Action –tapahtuman paketti sisältää majoituksen, ruuat ja ohjelman. Jos olet oikeutettu useampaan pakettihintaan, valitse niistä itsellesi edullisin. Tapahtuman hinta riippuu ilmoittautumispäivästä. Tapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä oli 8.4.

Ilmoittautuminen viimeistään 26.3. Ilmoittautuminen 27.3.-8.4.
Normaali hinta 75 € 85 €
Alehinta
(srk-ryhmät, sisarukset 2. paketin ostajasta alkaen, Lapista tulevat, SEKL:n työntekijöiden lapset)
60 € 60 €
Ekaa kertaa Ryttylän nuorten tapahtumassa 40 € 40 €

Leirin voi maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä nettipankin kautta tai myöhemmin oman henkilökohtaisen linkin kautta, joka pullahtaa sähköpostiin pari minuuttia onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen. Pakettihinta sisältää myös ne tilaisuudet, joihin myydään irtolippuja! Irtolippuhinta on niitä kävijöitä varten, jotka pistäytyvät leirivieraina yksittäisessä tilaisuudessa.

Kolmas vaihtoehto on maksaa paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä. Meillä käyvät käteisen lisäksi myös tavallisimmat pankki- ja luottokortit, mukaan lukien Visa Electron. Ilmoittautumispäivästä riippuen saattaa kuitenkin tulla halvemmaksi maksaa leiri netissä etukäteen!

Jos haluat maksaa osan tapahtumasta Donkin lahjakortilla, hoida maksu vasta ilmoittautumistiskillä.

Jos tulet vain osaksi aikaa, kysy hintasi nuorisotyön tapahtumavastaavalta 050 340 6858.

Ketkä ovat oikeutettuja alehintaan?

  • Sisarukset: Ensimmäinen sisarus maksaa täyden hinnan ja loput alehinnan. Voitte itse valita kuka teistä maksaa täyden hinnan.
  • Kansanlähetyksen työntekijöiden lapset. Ei koske lastenlapsia.
  • Seurakuntaryhmien jäsenet. Ekakertalaisten kannattaa toki ennemmin valita Ekaa kertaa Ryttylässä -tarjous. :)
  • Lapista tulijat

Kuka saa tapahtuman Ekaa kertaa Ryttylässä –hintaan?

Saat tämän alennuksen, jos osallistut ensimmäistä kertaa Ryttylässä järjestettävään nuorten tapahtumaan! Alennus koskee myös niitä nuoria, jotka ovat olleet jo aikaisemmin talkoissa, mutta eivät vielä osallistujina. :)

Talkoisiin?

Tapahtumaan otetaan talkoolaisia erilaisiin palvelutehtäviin. Meillä on hommia tiskareille, siivoojille, yövahdeille (tähän tarvitset 18 vuotta elämänkokemusta), parille ensiaputalkoolaiselle ja yleistalkoolaiselle. Kuuden tunnin työpäivää vastaan saat sen päivän ohjelman, ruuan ja majoituksen veloituksetta!

Talkoopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Talkoisiin otetaan ensisijaisesti 16 vuotta täyttäneitä, koska talkoolaiset tekevät “oikeita” töitä. Jos haluat olla mukana rakentamassa yhteistä leiriä, ilmoittaudu talkoisiin – sinua tarvitaan!

Jos tuntuu, että perustalkoot on jo nähty, olet nuori aikuinen ja haluat kasvaa vastuunkantajana – ehkä kokeilla jotain isompaa/uutta vastuuta, niin ota yhteyttä tapahtumavastaavaan FB: Kertsi Tapahtumavastaava tai 050 3406858 (Whatsapp on juu) ja katsotaan, mitä sinulle keksitään! :)

Kenelle?

Leiriläisiksi otamme 15-19-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia (Ikärajat menevät syntymävuoden mukaan, eli mukaan voi tulla sinä vuonna, kun täyttää 15 vuotta. Olet myös tervetullut tapahtumaan vielä koko sen vuoden ajan, jonka aikana täytät 19 vuotta). Vanhemmat nuoret voivat kysellä talkoopaikkoja nuorisotyön tapahtumavastaavalta 050 3406858.

Tapahtumaan tulee niin paljon nuoria, että kunkin tulee kyetä pitämään itse itsestään huolta. Vähimmäisvaatimus on, että et loukkaa itseäsi esim. ryntäilemällä portaissa, syöt reippaasti joka ruualla ja öisin pysyt omassa huoneessa. Jos tarvitset apua esim. liikkumisen, syömisen tai lääkityksen kanssa, on paras, että tulet yhdessä oman avustajan/holhoojan kanssa.

Mitä mukaan?

Pakkaa mukaan Raamattu, makuupussi tai lakanat (!), hammasharja, särkylääkettä, pari laastaria, rahaa ja vaihtovaatteita. Jos lakanat ja pyyhe unohtuvat, ne voi vuokrata meiltä, mutta pesulakulujen vuoksi lakanavuokra on 10 €! Pakkaa sen verran, että jaksat kantaa laukun Ryttylän juna-asemalta (1 km). Emme järjestä kuljetuksia juna-asemille.

Jätä päihteet kotiin

Quiet Action on päihteetön tapahtuma. Alkoholin tuominen Kansanlähetysopiston alueelle on kielletty.

Milläs minä pääsen Ryttylään?

Emme järjestä kuljetuksia Riihimäen tai Ryttylän juna-asemille, koska Ryttylään pääsee niin näppärästi sekä junalla että bussilla. Juna-aikataulut löytyvät osoitteesta www.vr.fi ja bussit www.matkahuolto.fi. Bussit Riihimäeltä lähtevät aivan rautatieaseman vierestä.

Miten päästä Ryttylään? Check this »

Erityisruokavaliot

Erityisruuat haetaan suoraan keittiöltä. Jos olet tyytyväinen linjaston tarjontaan, älä ilmoita erityisruokavaliota.

Jos sinulla on paljon allergioita tai ruokavaliosi on muutoin hyvin tarkka, laita sähköpostia keittiöllemme keittio@sekl.fi. Muista mainita viestissä, että olet tulossa Quiet Actioniin + päivämäärät.

Majoittuminen

Majoitusta on lähetyskeskuksen rakennuksissa ja tarvittaessa myös läheisellä koululla. Sisämajoitukseen kuuluu patja (lisäksi myös peitto/viltti ja tyyny, jos ne ovat tarpeen), joten riittää, että pakkaat mukaan makuupussin, tyynyliinan ja aluslakanan. Vaihtoehtoisesti voit ottaa koko lakanasetin.

Jos tarvitset terveydellisistä syistä jonkin tietyn majoitustilan, mainitse asiasta ilmoittautumislomakkeessa.

Samassa rakennuksessa majoittuvat saavat valita huonekaverinsa itse. Tytöt ja pojat majoittuvat Teinilässä eri kerroksissa ja muissakin majoitusrakennuksissa eri huoneissa.

Jos kavereiden kanssa nukkuminen ei suju rauhallisissa merkeissä edes asiasta huomauttamisen jälkeen, yövahdeilla on oikeus siirtää pulisevista ja mölisevistä huoneista joku nukkumaan toiseen huoneeseen tai käytävälle.

Majoitustiloissa voi oleilla vapaasti ruoka-aikoina ja silloin, kun leirillä on vapaa-aikaa. Koko porukan ohjelmien ajaksi majoitustiloihin ei jäädä hengaamaan – jos jotain sattuu, niin avun saaminen kestää liian kauan, kun koko muu lössi ja suurin osa aikuisista on eri rakennuksessa.

Peruminen ja muutokset

Jos et pääsekään paikalle tai tuletkin vain osaksi aikaa, ilmoitathan siitä meille muutoslomakkeen kautta: https://nm.fi/yhteys/muuta-ilmoittautumistasi/

Jos olit jo maksanut tapahtuman, niin soita nuorisotyön tapahtumavastaavalle 050 3406858. Rahojen palauttamiseksi tarvitaan tilinumero, tilin omistajan nimi ja leiriläisen nimi. Näillä tiedoilla löydämme maksusi ja voimme hoitaa palautusasiaa eteenpäin.