Quiet Action

Pääsiäisenä 28. – 31.3.2024 Ryttylän KL-opistolla

Quiet Action on legendaarinen nuorten pääsiäistapahtuma Ryttylässä. Mikä sen parempaa, kuin pääsiäinen hyvän sanoman äärellä, hyvien ystävien kanssa! Tulossa on laadukasta raamattuopetusta, artistivieraita, kahvila, uusia kavereita, houseband, messuja sekä saunomista.

Hinta: 79 €
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 13.3.2024

 

Tapahtumainfoa

Mitä mukaan?

Tarvitset mukaan säänmukaiset vaatteet sisälle ja ulkoiluun, Raamatun, muistiinpanovälineet, omat lakanat (aluslakana, pussilakana, tyynyliina) tai makuupussin ja tyynyliinan, henkilökohtaiset välttämättömät tavarat, hygieniatarvikkeet sekä pyyhkeen.

Leirille tulee niin paljon nuoria, että kunkin täytyisi pitää itsestään huolta suht omatoimisesti. Vähimmäisvaatimus on, että et loukkaa itseäsi esim. ryntäilemällä portaissa, syöt joka ruualla ja öisin pysyt omassa huoneessa. Jos tarvitset apua liikkumisen/syömisen/lääkityksen/tulkkaamisen tms. kanssa, niin suosittelemme, että otat mukaan oman avustajan. 🙂

Missä tapahtuma järjestetään?

Tapahtuma järjestetään osoitteessa Opistotie 1, 12310 Ryttylä. Kansanlähetysopiston alueella on tallentava kameravalvonta. Perille Ryttylään pääsee kätevästi junalla (vr.fi). Pakkaa kannettavaa vain sen verran, että jaksat kantaa laukun Ryttylän junapysäkiltä lähetyskeskukselle (1 km). Emme järjestä kuljetuksia asemille.

Ensiapu- ja leiripäivystysnumerot

Pakkaa mukaan sinulle sopivaa särkylääkettä ja pari laastaria, niin saat hoidettua pienimmät kolhut itse. Tapahtuman alussa kerrotaan puhelinnumero, josta EA-vastaavan tavoittaa leirin aikana. Numeron saa myös vastaanotosta. EA-vastaavalla on laukussaan laajempi repertuaari tykötarpeita erilaisiin tilanteisiin.

Tallenna puhelimeen myös leiripäivystyksen numero leirin alkuinfossa tai hae se myöhemmin vastaanotosta. Tästä numerosta tavoitat työntekijän silloinkin, kun aikuisia ei ole käden ulottuvilla.

Maksaminen

Tapahtuman maksaminen tapahtuu vasta paikan päällä ilmoittautuessa. Maksuksi käy käteinen sekä tavallisimmat pankki- ja luottokortit (myös Visa Electron).

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, niin lähetä viestiä Ismo Vettenrannalle: 044 447 7861 (myös WhatsApp).

Kysy lisää tapahtumasta

Vettenranta Ismo

tapahtumakoordinaattori, SEKL

ismo.vettenranta@sekl.fi

+358 44 447 7861