Isoskoulutus

ISKO:ssa uusia koulutuksia!

Nuorten Maailman Isoskoulutuksessa järjestämme omat kanavat ensimmäisen, toisen ja kolmannen vuoden isosille. Näin opit joka vuosi uusia taitoja isosena toimimisesta. Koulutuksen painopisteet ovat käytännön tilanteiden harjoittelussa, yhteisessä keskustelussa ja hyvässä raamattuopetuksessa.

Isosuuden lisäksi on muitakin tapoja palvella Nuorten Maailman tapahtumissa. Siksi tarjoamme ISKO:ssa uusia koulutusmahdollisuuksia: houseband-, tekniikka-, ja rukouspalvelukoulutuksen.

Houseband-koulutus avaa sinulle oven Nuorten Maailman houseband-toimintaan. Luvassa on kehittymistä bändisoittajana, tai laulajana ja tietysti kristittynä nuorena muusikkona.

Voit hakea houseband-koulutukseen, jos sinulla on riittävät taidot musisointiin bändissä.

Tekniikkakoulutuksessa tutustut projisointiin, valoihin ja äänentoistoon liittyviin kamoihin ja tehtäviin. Tekniikan ihmeosaajat kouluttavat koko ajan uusia tyyppejä, jotka tekevät Nuorten Maailman tapahtumista audiovisiaalisesti laadukkaita.

Voit hakea tekniikkakoulutukseen, jos vain intoa riittää sinulla on kiinnostusta tekniikkaan.

Rukouspalvelukoulutus tarjoaa sinulle hyvän pohjan, jotta voit toimia rukouspalvelijan saappaissa isolla sydämellä. Galatalaiskirjeen kirjeen sanoin: ”kantakaa toistenne taakkoja” (Gal. 6:2).

Rukouspalvelukoulutus on suunnattu kokeneille isosille.


houseband