Isoskoulutus

Nuorten Maailman Isoskoulutuksessa järjestämme omat kanavat ensimmäisen, toisen ja kolmannen vuoden isosille. Näin opit joka vuosi uusia tietoja ja taitoja isosena toimimisesta. Koulutuksen painopisteet ovat käytännön tilanteiden harjoittelussa, yhteisessä keskustelussa ja hyvässä raamattuopetuksessa.

Koulutus tapahtuu kahden viikonlopun aikana, joista ensimmäinen on lokakuussa ja toinen tammikuussa. Ensimmäisen vuoden isosten kanssa keskitytään syksyn koulutuksessa isosen roolin ja tehtävien pohtimiseen ja kevään koulutuksessa puolestaan enemmän käytännön leiritilanteiden ratkomiseen.

Isosuuden lisäksi on muitakin tapoja palvella ja toimia vastuussa Nuorten Maailman tapahtumissa. Siksi tarjoamme ISKO:ssa myös: houseband- tai tekniikkakoulutuksen.

Houseband-koulutus avaa sinulle oven Nuorten Maailman houseband-toimintaan. Luvassa on kehittymistä bändisoittajana, tai laulajana ja tietysti kristittynä nuorena muusikkona. Voit hakea houseband-koulutukseen, jos sinulla on riittävät taidot musisointiin bändissä.

Tekniikkakoulutuksessa tutustut projisointiin, valoihin ja äänentoistoon liittyviin kamoihin ja tehtäviin. Tekniikan ihmeosaajat kouluttavat koko ajan uusia tyyppejä, jotka tekevät Nuorten Maailman tapahtumista audiovisiaalisesti laadukkaita. Voit hakea tekniikkakoulutukseen, jos vain intoa riittää sinulla on kiinnostusta tekniikkaan.

ISKO I 27.-29.10.2017

Syksyn viikonlopun ohjelma julkaistaan tällä sivulla Pointti-leirin jälkeen.

Hinta: Sunnuntaihin 15.10.2017 mennessä ilmoittautuneet: 55 euroa. Myöhemmin ilmoittautuvat 65 euroa. (Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut, leiriohjelma ja tapaturmavakuutus).
Paikka: Kansanlähetysopisto, Opistotie 1, Ryttylä (Hausjärvi).
Ilmoittautuminen: Avautuu tällä sivulla syyskuussa Pointti-leiriviikonloppuna.

ISKO II 26.-28.1.2018

Kevään viikonlopun ohjelma julkaistaan tällä sivulla vuodenvaihteessa.

Hinta: Sunnuntaihin 14.1.2018 mennessä ilmoittautuneet: 55 euroa. Myöhemmin ilmoittautuvat 65 euroa. (Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut, leiriohjelma ja tapaturmavakuutus).
Paikka: Kansanlähetysopisto, Opistotie 1, Ryttylä (Hausjärvi).
Ilmoittautuminen: Avautuu tällä sivulla vuodenvaihteessa.

Ohjeistusta: Viikonloppuleireille on hyvä ottaa vaatteita sekä rentoon sisälläoloon että sotkuisempiin ulkopeleihin. Mukaan kannattaa ottaa myös oma pyyhe, lakanat (tai makuupussi ja tyynyliina), normaalit hygieniavälineet, hieman rahaa kioskia varten ja Raamattu.

Viikonlopuista ei lähetetä erikseen hyväksymistietoa eikä leirikirjettä, vaan paikalle voivat tulla kaikki ilmoittautuneet.

Lisätietoa:
riparit@sekl.fi
044-3093510