Reissuripari

Lähde ainutkertaiseen reissuun!

Kesällä 2020 ensimmäistä kertaa järjestettävä Reissuripari kokoaa leirillisen nuoria vuosittain vaihtuvaan matkakohteeseen. Toisinaan kohteessa pääsee tekemään työtä evankeliumin eteenpäinmenon hyväksi ihan omin kätösin, toisinaan oma rooli voi olla enemmän tutustua ja ihmetellä paikallisia erikoisuuksia. Reissuripari pysyy – vain kohde vaihtuu.

Reissuripari 2020 matkustaa kesällä kohti Kyprosta ja SAT-7 -studiota! Studio tuottaa kristillistä tv-ohjelmaa monille omissa maissansa vaikeissa oloissa tai jopa vainottuina eläville kristityille. Heille satelliittilähetykset ovat ainoa keino saada kristillistä opetusta omassa maassansa, ja lähetyksiä seuraa jopa 25 miljoonaa katsojaa. Tähän opetustyhjiöön kristittyjen ystävien avuksi tulee myös Reissuripari, joka menee SAT-7 -studiolle tekemään omia kristillisiä videopätkiään. Nämä videot ajetaan lopulta ulos suorassa lähetyksessä 500 miljoonan ihmisen näkyvyysalueelle. Eikä haittaa, jos et halua välttämättä olla kameran edessä kuvattavana, sillä kyllä sen takanakin jonkun pitää olla.

Ripari on suunniteltu niin, että kaikki pääsevät olemaan mukana videoiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Paikan päällä studiolla ryhmää auttaa suorien lähetysten suomalainen ammattilainen. Studiotöiden lisäksi Reissuripari tutustuu alueisiin, joilla Paavalikin aikanaan vieraili ja opiskelee kristinuskon perusteita, kuten riparilla tuleekin tehdä.

Ennen matkaa Reissuripari kokoontuu yhteen Ryttylässä Kansanlähetysopiston alueella, jonne leiriläiset palaavat urakkansa jälkeen myös konfirmoitaviksi.

Tule muuttamaan maailmaa omalta pieneltä osaltasi – tämä tilaisuus ei toistu!

  • Ajankohta: 2. – 13.6.2020
  • Konfirmaatio: Leirin viimeisenä päivänä, lauantaina 13.6.2020 klo 13.00–14.45 Kansanlähetysopiston juhlasalissa
  • Leiripaikka: Kansanlähetysopisto (Opistotie 1, 12310 Ryttylä) sekä Kypros
  • Hinta: 900 euroa.

Huom! Lentojen varmistumisen jälkeen leirin päivämäärät tai konfirmaatiopäivä voivat pienellä todennäköisyydellä vaihtua nyt ilmoitetusta +/- 1 päivä.

Leirille otetaan enintään 20 rippileiriläistä.

Leirin hintaan sisältyy lennot, hotellimajoitus, leiriohjelma, hotelliaamupala ja päivällinen.
(mahdolliset välipalat/iltapalat eivät sisälly leirin hintaan, joten niitä varten hyvä varata hieman rahaa mukaan).

Lue vielä nämäkin:

  • Suosittelemme matkatavaravakuutuksen ottamista.
  • Syksyn leirikirjeessä kerrotaan lisää mahdollisesta oman vakuutuksen ottamisesta, passin voimassaolosta, leirin vastuuhenkilöistä, turvallisuusseikoista ja monista muista käytännön asioista.
  • Aina on mahdollista, että vuoden aikana leirin sisältöön tulee pieniä muutoksia, joten tiedotamme niistä aina tarvittaessa kaikkia osallistujia tekstiviestitse. Tarkistathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi puhelinnumerot ovat varmasti toimivia. Muutokset voit ilmoittaa aina alla olevaan sähköpostiin.

Lisätietoa leiristä:
reissuripari@sekl.fi
044 309 3510

Katso muut riparivaihtoehtomme täältä →

Ilmoittaudu riparille