Ilmoittautujan infopaketti

Näin ilmoittautuminen etenee:

kirjoittaa1. Täytä ilmoittautumiskaavake huolellisesti netissä. Ennen täyttämisen aloittamista kannattaa etsiä valmiiksi seuraavat tiedot:

• Onko nuori kastettu ja kuuluuko hän Suomen Ev.lut kirkkoon.
• Nuoren kotiseurakunnan nimi (esim. Tikkurilan seurakunta).
• Sekä nuoren että huoltajan puhelinnumero, toimiva sähköpostiosoite ja kotiosoite
(leirin ennakkomaksu ja loppulasku lähetetään ensisijaisesti huoltajan sähköpostiosoitteeseen).
• Mahdolliset ruoka-aineallergiat.
• Valokuva nuoresta (vapaaehtoinen).

Kysymme kaavakkeessa myös miksi nuori hakee juuri kyseiselle leirille.

Luovalle riparille ilmoittautujilta kysymme pajavalinnan jo ilmoittautumiskaavakkeessa.
Tanssiriparille ilmoittautujia pyydämme kertomaan lyhyesti tanssitaustastaan jo ilmoittautumiskaavakkeessa. Kuinka kauan on harrastanut tanssia, mitä lajeja, kuinka vakavasti tanssia harrastaa?

2. Saat viikon sisällä vahvistuksen ilmoittautumisesi saapumisesta perille tekstiviestillä.

Tämä viesti varmistaa paikkasi kyseisellä leirillä! Tarjoamme toissijaiseksi merkkaamaasi leiriä vain silloin, jos ensisijaiseksi merkkaamasi leiri on jo täyttynyt tai jos se joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi.

3. Lokakuussa julkaistaan nettisivuillamme leirikirjeen ykkösosa! Saat tästä tiedon tekstiviestillä ilmoittautumisen yhteydessä antamiisi puhelinnumeroihin. Viestissä ohjeet kirjeen lukemiseen.

  • Tässä vaiheessa on aika alkaa suorittamaan seurakuntayhteysjaksoa omassa kotiseurakunnassasi (paikallinen luterilainen seurakunta) ja tekemään riparin ennakkotehtäviä (näistä on kyllä ohjeistus syksyn leirikirjeessä, joten älä huoli).
  • Seurakuntayhteysjakso on pakollinen osa rippileiriä ja sen toteutuksesta vastaa oma paikallisseurakuntasi.

4. Huhtikuussa julkaistaan leirikirjeen kakkososa, jossa on tarkempaa tietoa riparisi aikatauluista ja tarpeellisesta varustuksesta leiriä silmällä pitäen.

  • Tässä kohdin seurakuntaantutustumisjakson tulisi olla jo lähes suoritettuna ja riparin ennakkotehtävät palautettuna.
  • Ota mukaasi seurakuntaantutustumiskortti (saat syksyn kirjeessä), rippileirikortti (saat huhtikuun kirjeessä) ja Raamattu! Ja ei muuta kuin nauttimaan hyvästä leiristä!

HUOM! Rippileireillemme tulee nuoria joka vuosi ympäri Suomea ja jopa ulkomailta asti! Oletpa siis kotoisin Helsingistä, Utsjoelta tai New Yorkista, olet aina tervetullut Nuorten Maailman ripareille.