Alppiripari

Tarkoitettu niille, joiden tavoitteet ovat korkealla!

Alppiripari järjestetään Sveitsissä upeissa maisemissa Casa Moscian kurssikeskuksessa. Leiriin kuuluu viikonlopun kestävä alkujakso toukokuussa Ryttylässä Kansanlähetysopistolla. Leiri järjestetään Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen ja Suomen Ev.lut Opiskelija- ja Koululaislähetyksen yhteisprojektina.

Alppiriparilla asumme siis Casa Moscian kurssikeskuksen upeissa maisemissa Lago Maggiore -järven rannalla Etelä-Sveitsissä. Tarkemman ohjelman suunnittelu on vielä kesken, mutta leirin aikana muun muassa retkeilemme Alpeilla ja nautimme opiskelun lisäksi Asconan välimerellisestä ilmastosta pelailemalla paljon ulkona. Teemme vuorilla vain lyhyempiä retkiä pääasiassa kävelemällä, mutta pidempiin siirtymisiin käytämme bussia tms. liikkumisvälineitä. Emme siis tee yön yli vaelluksia mutta päiväretkilläkin Sveitsin Alppien mäkinen maasto vaatii hyvää peruskuntoa. Laskettelumahdollisuutta leirillä ei ole.

  • Ajankohta: 6. – 15.7.2018
  • Ennakkoviikonloppu: 27.-29.4.2018
  • Konfirmaatio: 15.7.2018 klo. 13.00-14.45 Kansanlähetysopiston juhlasalissa.
  • Leiripaikka: Kansanlähetysopisto, Opistotie 1, 12310 Ryttylä (ennakkoviikonloppu & konfirmaatio) sekä Casa Moscian kurssikeskus Sveitsissä (leirijakso).
  • Hinta: 1095 euroa (Huom! Leirin hintaa muutettu kesällä 2017 kustannusten nousun vuoksi! Pahoittelemme tilannetta.)

Leirin hintaan sisältyy majoitus, matkat, ruokailut, leiriohjelma ja tapaturmavakuutus.

Tapaturmavakuutus korvaa tapaturmasta aiheutuvat hoitokulut ja lääkekulut. Vakuutus ei korvaa sairaudesta aiheutuneita lääkärikäyntejä tai rasituksesta vähitellen aiheutuneita vammoja. Matkatavaravakuutuksen leiriläiset hankkivat henkilökohtaisesti.

Lisää tietoa leiristä saat ottamalla yhteyttä rippikoulutyöstä vastaavaan henkilöön:

riparit@sekl.fi
044 309 3510

Katso muut riparivaihtoehtomme täältä →

Ilmoittaudu riparille

alppi3_web

alppi2_web

Kuvat: Nuorten maailman kuvapankki