Ora & Labora

Ole iso osa Nuorten Maailmaa!

Houseband- ja tekniikkakoulutus 2.–3.10.2020

Talkoo- ja vastuuväen kiitos- ja ideointipäivät 3.–4.10.2020

Kansanlähetysopistolla Ryttylässä

Ilmoittautumislinkit alempana!

Ora & Labora on uusi, kaksiosainen tapahtuma. Perjantaista lauantaihin järjestämme koulutusta houseband- ja tekniikkatehtäviin. Lauantaista sunnuntaihin on talkoo- ja vastuuväelle kiitos- ja ideointipäivät. Voit tulla vain toiseen tai molempiin.

Houseband- ja tekniikkakoulutus 2.–3.10.2020

Tämä koulutus korvaa aiemmin isoskoulutuksen yhteydessä pidetyn vastaavan koulutuksen, ja mahdollistaa näin muusikoiden ja teknikoiden mukanaolon myös iskonopetuksissa.

Houseband-koulutuksessa  soitetaan yhdessä, opetellaan yhdessä soittoon liittyviä vinkkivitosia ja pohditaan musiikin merkitystä seurakunnassa. Koulutusta varten tarvitset sellaisen soitto- tai laulutaidon, että pysyt kärryillä – tämä ei siis ole soitinopetusta. Ei kuitenkaan huolta, mestari ei tarvitse olla! Ota oma instrumentti mukaan. Houseband-koulutusta vetää muusikko Mikko Nikula.

Tekniikkakoulutus  on kaikille halukkaille, jotka ovat valmiita tekemään tekniikkaa Nuorten Maailman tapahtumissa. Käymme läpi lavan pystyttämistä, ääntä, valoa, projisointia ja ongelmatilanteista selviämistä. Aiempaa tietoa ei vaadita, into riittää! Tekniikkakoulutusta vetää Tomi ”Tode” Jurvanen.

Koulutukset alkavat perjantaina 13.3. klo 16.30 ilmoittautumisella ja päivällisellä. Itse koulutus alkaa klo 18. Koulutukset päättyvät lauantaina 14.3. klo 13, lounaan jälkeen.

Hinta: Koulutukset ovat ilmaisia! Tekniikkakoulutus edellyttää koulutettavilta ainoastaan sitoutumista  yhden  tapahtuman tekniikkatalkoiluun seuraavan puolivuotiskauden aikana.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.9.

Voit jatkaa koulutuksesta suoraan talkoolaisten kiitos- ja ideointipäiviin, mutta ilmoittaudu tällöin molempiin erikseen.

Talkoo- ja vastuuväen kiitos- ja ideointipäivät 3.–4.10.2020

Tapahtumamme ei pyörisi ilman talkoolaisia ja vastuunkantajia: tiskaajia, yövahteja, siivoojia, teknikoita, juontajia, kahvilamyyjiä, puhujia, muusikoita, infovastaavia, lipuntarkastajia… Talkoissa oppii uusia taitoja, saa kavereita ja työkokemusta. Seurakunnassa kun jokaisella on oma paikkansa.

Tämän syksyn uutuutena järjestämme talkoolaisille ja vastuunkantajille kiitos- ja ideointipäivät Ryttylässä. Ora & Labora -leirillä ideoimme ja suunnittelemme tulevia tapahtumia, jaamme tulevien tapahtumien talkoovuorot sekä vietämme yhteistä kiitosiltaa – hyvän seuran, yhdessä tekemisen ja maistuvan ruuan merkeissä.

Ora & Labora on tarkoitettu kaikille,  jotka ovat valmiita tekemään talkoita Nuorten Maailman tapahtumissa. Aiempaa kokemusta ei vaadita.  Suunnittelemme samalla tulevia tapahtumia. Suunnittelua on vetämässä NM:n väki ja piirien nuorisotyöntekijät, mutta kaiken työskentelyn teemme aidosti yhdessä. Koska Nuorten Maailma olemme me.

Kiitos- ja ideointipäivät alkavat lauantaina 3.10. 12 lounaalla, ja loppuvat sunnuntaina 4.10. klo 14.30 päiväjuomaan.

Hinta:  viikonloppu on ilmainen! Mukaan tulevilta edellytetään ainoastaan sitoutumista  yhden  tapahtuman talkoiluun seuraavan puolivuotiskauden aikana.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.9.

Voit tulla ensin houseband- ja tekniikkakoulutukseen, mutta ilmoittaudu tällöin molempiin erikseen.

Ora & Labora ja korona?

Tämänhetkisen tilanteen mukaan Ora & Laboran molemmat osat tullaan järjestämään normaalisti. Leirillä huolehditaan ruokailujen porrastamisesta sekä erittäin hyvästä käsihygieniasta. Ethän tule leirille, jos sinulla on hengitystieoireita.

Lisätietoa Ora & Laborasta:

Vettenranta Ismo

tapahtumakoordinaattori

ismo.vettenranta@sekl.fi

044 447 7861

Share This