Ora & Labora 13.-15.3.2020

Ole iso osa Nuorten Maailmaa! Ora & Labora on uusi, kaksiosainen tapahtuma. Perjantaista lauantaihin järjestämme koulutusta houseband- ja tekniikkatehtäviin. Lauantaista sunnuntaihin on talkoo- ja vastuuväelle kiitos- ja ideointipäivät. Voit tulla vain toiseen tai molempiin.

Houseband- ja tekniikkakoulutus 13.-14.3.2020

Haluatko olla mukana Montsarin töissä? Houseband- ja tekniikkakoulutus on portti niihin! Tämä koulutus korvaa aiemmin isoskoulutuksen yhteydessä pidetyn vastaavan koulutuksen, ja mahdollistaa näin muusikoiden ja teknikoiden mukanaolon myös iskon opetuksissa.

Houseband-koulutuksessa soitetaan yhdessä, opetellaan yhdessä soittoon liittyviä vinkkivitosia ja pohditaan musiikin merkitystä seurakunnassa. Koulutusta varten tarvitset sellaisen soitto- tai laulutaidon, että pysyt kärryillä – tämä ei siis ole soitinopetusta. Ei kuitenkaan huolta, mestari ei tarvitse olla! Ota oma instrumentti mukaan. Houseband-koulutusta vetää muusikko Mikko Nikula.

Tekniikkakoulutus on kaikille halukkaille, jotka ovat valmiita tekemään tekniikkaa Nuorten Maailman tapahtumissa. Käymme läpi lavan pystyttämistä, ääntä, valoa, projisointia ja ongelmatilanteista selviämistä. Aiempaa tietoa ei vaadita, into riittää! Tekniikkakoulutusta vetää Tomi ”Tode” Jurvanen.

Koulutukset alkavat perjantaina 13.3. klo 16.30 ilmoittautumisella ja päivällisellä. Itse koulutus alkaa klo 18. Koulutukset päättyvät lauantaina 14.3. klo 13, lounaan jälkeen.

Hinta: koulutukset ovat ilmaisia! Tekniikkakoulutus edellyttää koulutettavilta ainoastaan sitoutumista yhden tapahtuman tekniikkatalkoiluun, joko Quiet Actionissa, Kansanlähetyspäivien nuortenohjelmassa tai Nuorten Kesässä.

Ilmoittaudu 25.2. mennessä. Voit jatkaa koulutuksesta suoraan talkoolaisten kiitos- ja ideointipäiviin, mutta ilmoittaudu tällöin molempiin erikseen.

Ilmoittaudu koulutuksiin

Talkoo- ja vastuuväen kiitos- ja ideointipäivät 14.-15.3.2020

Tapahtumamme ei pyörisi ilman talkoolaisia ja vastuunkantajia: tiskaajia, yövahteja, siivoojia, teknikoita, juontajia, kahvilamyyjiä, puhujia, muusikoita, infovastaavia, lipuntarkastajia… Talkoissa oppii uusia taitoja, saa kavereita ja työkokemusta. Seurakunnassa kun jokaisella on oma paikkansa.

Tämän kevään uutuutena järjestämme talkoolaisille ja vastuunkantajille kiitos- ja ideointipäivät Ryttylässä. Ora&Labora -leirillä ideoimme ja suunnittelemme tulevia tapahtumia, jaamme tulevien tapahtumien talkoovuorot sekä vietämme yhteistä kiitosiltaa – hyvän seuran, yhdessä tekemisen ja maistuvan ruuan merkeissä.

Ora&Labora on tarkoitettu kaikille, jotka ovat valmiita tekemään talkoita Nuorten Maailman tapahtumissa. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Suunnittelemme samalla tulevia tapahtumia. Suunnittelua on vetämässä NM:n väki ja piirien nuorisotyöntekijät, mutta kaiken työskentelyn teemme aidosti yhdessä. Koska Nuorten Maailma olemme me.

Kiitos- ja ideointipäivät alkavat lauantaina 14.3. klo 12 lounaalla, ja loppuvat sunnuntaina 15.3. klo 14.30 päiväjuomaan.

Hinta: viikonloppu on ilmainen! Mukaan tulevilta edellytetään ainoastaan sitoutumista yhden tapahtuman talkoiluun, joko Quiet Actionissa, Kansanlähetyspäivien nuortenohjelmassa tai Nuorten Kesässä.

Ilmoittaudu 25.2. mennessä. Voit tulla ensin houseband- ja tekniikkakoulutukseen, mutta ilmoittaudu tällöin molempiin erikseen.

Ilmoittaudu kiitos- ja ideointipäiviin

Lisätietoa: Ismo Vettenranta 044 447 7861, ismo.vettenranta@sekl.fi