Ilmoittaudu vastuunkantajaksi

Vastuunkantajia ovat leirien ja tapahtumien opettajat, kanavien ja pajojen vetäjät, järjestyksenvalvojat, muusikot sekä kaikki, jotka ovat ohjelmassa mukana tavalla tai toisella.

Ilmoittautumalla varmistat, että sinulle varataan ruokaa ja yösija. Ilmoittautumisten perusteella kerätään myös listat eri vastuunkantajien lastenhoito- ja materiaalitarpeista, jotta leiri/tapahtuma sujuu jouhevasti.

Täytä siis tämä lomake huolella!

Tapahtuma ja homma

Ilmoittaudun vastuunkantajaksi *

Sovittu homma *
esim. järjestyksenvalvonta, raamattu- tai pajaopetus, talo-orkesteri (jos tulet osana ryhmää, listaa tähän muut ryhmäläiset mm. majoituksia varten)

Tarvitsen vastuuhommaani varten seuraavat jutut:
esim. juomista, jatkojohdon, CD-soittimen iPod-liitännällä, lapsille vahdin tiettyyn aikaan päivästä, säestäjän pajaan jne

Videotykki

Todistus

Life-opettajien ekstrakyssärit

Listaa tähän pajatarvikkeet, jotka toivot leiriläisten tuovan mukanaan pajaan.
Esim. sisäpelikengät, vihko, tusseja, juomapullo, musta t-paita tms yhtenäinen asuste pajan esiintymiseen, oma soitin, vahvistin, virkeä mieli…

Osa leiriläisistä ei puhu suomea. Heidän kanssaan jutellaan englanniksi. Järjestämme tarvittaessa pajaasi englantia taitavan tulkin.

Saako tapahtumassa otettuja kuvia (joissa olet mukana) käyttää Kansanlähetyksen toiminnan esittelemiseen tai mainostamiseen?

Majoitus

Olen paikalla
Majoittajan ja keittiön tarvitsee tietää minä päivänä tulet ja milloin lähdet.

Majoitustoive

Perhe

Perheenjäsenten suhteen eri tapahtumissa ja leireillä on vaihtelevia käytäntöjä.

Usein puoliso, joka hoitaa perheen pieniä lapsia, saa ilmaisen ylläpidon. Joskus taas puolisolle räätälöidään talkoohommia omien toiveiden mukaan, vastineeksi ylläpidosta. Joskus perheen lapset ovat osallistuneet ilmaiseksi leirille, joskus taas he saavat leirin puoleen hintaan, joskus normaaliin hintaan. Vaihtelu virkistää!

Ota etukäteen yhteyttä tapahtumasta vastaavaan työntekijään ja sovi, kuinka teidän perheen kanssa menetellään.

Leirille tulevat perheenjäsenet (nimet, syntymävuodet ja ruokavaliot)

Etunimi *

Sukunimi *

Syntymävuosi *

Sukupuoli *

Osoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Maa (jos joku muu kuin Suomi)

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Kotiseurakunta

Tietosi kirjataan Kansanlähetyksen henkilötietorekisteriin. Haluatko että sinulle merkitään samalla markkinointiesto? Se ei estä muiden firmojen mainoksia, mutta blokkaa yhteydenotot Kansanlähetyksen taholta.

Erityisruokavalio

Erityisruuat eivät ole linjastolla esillä. Ne haetaan keittiöstä. Jos olet tyytyväinen linjaston tarjontaan, etkä jaksa hakea erityisruokaasi keittiöltä, valitse valikoista Kaikkiruokainen ja Tavallinen maito. Silloin emme valmista erityisruokaasi suotta.

Jos ruokavaliosi on mutkikas (esim. keliakia tai monia allergioita), niin laita tämän ilmon lisäksi myös sähköposti suoraan keittiöllemme keittio@sekl.fi.

Allergiat, keliakia ym.

Maitovalio *

Lihavalio *

Muuta ilmoitusluontoista

Muuta jutun juurta.
Järkkäri, lisää tähän kenttään korttisi numero, jos sinulla sellainen on :)

Roskapostisuodatus: Kerro että olet ihminen. *