Ilmoittaudun Quiet Actioniin 18.-21.4.2019!

Huom! Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua talkoisiin eikä vastuunkantajaksi. Tätä reittiä tulevat ilmot kirjataan osallistujiksi :)

Tapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.4.

Omat tiedot


Huom! Leiriläisten ikäraja on 15-19 vuotta. Jos olet vanhempi ja kiinnostunut talkootöistä, ota yhteyttä tapahtumavastaavaan 050 3406858. Jos olet 14-vuotias ja täytät tänä vuonna 15, voit tulla leirille vanhempien kavereiden tai huoltajan matkassa.


Tähän sähköpostiin lähetetään vahvistus ilmoittautumisesta ja linkki leirimaksun maksamista varten.


Huoltaja

Huom! Kannattaa laittaa huoltajan sähköpostin kohdalle maksajan osoite, niin hän saa leirimaksulinkin suoraan omaan sähköpostiin.

Jos olet täysi-ikäinen, merkitse huoltajaksi se tyyppi, kehen otamme yhteyttä, jos sinulle tapahtuu jotain ikävää, esim. nyrjäytät nilkkasi. Huoltajan sähköpostiksi voit laittaa oman osoitteen.
Myös tähän sähköpostiin lähetetään vahvistus ilmoittautumisesta ja leirimaksulinkki.Ruokailut

Kaikki linjaston ruoka on laktoositonta. Muut erityisruuat eivät ole linjastolla esillä. Ilmoita allergiasi vain, jos jaksat ja muistat hakea oman erityisen annoksesi sisältä keittiöstä. Jos ruokavaliosi on mutkikas (esim. keliakia tai monia allergioita), niin laita tämän ilmon lisäksi myös sähköposti suoraan keittiöllemme keittio@sekl.fi.
Majoitus

Majoitusta on lähetyskeskuksella sekä mahdollisesti läheisellä koululla. Tytöt ja pojat majoittuvat eri huoneissa. Myös koulumajoitukseen kuuluu patja ja tarvittaessa tyyny ja peitto/viltti, joten riittää, että pakkaat mukaan makuupussin, aluslakanan ja tyynyliinan.

Teinilässä ja koululla saa itse valita majapaikan. Paloturvallisuussyistä sitä ei kuitenkaan saa vaihtaa kesken leirin. Kun olet valinnut itsellesi majoitushuoneen, kirjaa oma nimi ja puhelinnumero ovessa olevaan majoituslistaan.
Alennettu hinta

SEKL:n työntekijöiden lapset ovat oikeutettuja alehintaan. Tämä ei koske lastenlapsia.

Sisarukset: Ensimmäinen sisarus maksaa normaalihinnan ja toisesta alkaen alehinnan. Voitte itse valita, kuka maksaa normaalihinnan.

Seurakuntaryhmien jäsenet saavat leirin alehintaan. (Huom! Ekaa kertaa Ryttylään tulevien kannattaa tarttua ekakertalaisten tarjoukseen!)

Myös Lapista tulevat leiriläiset saavat leirin alehintaan.

Ilmoittautumispäiväsi ei vaikuta hintaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on kuitenkin 8.4.

Ekaa kertaa Ryttylässä -tarjous

Saat tämän alennuksen, jos osallistut ensimmäistä kertaa Nuorten Maailman tapahtumaan! Ei haittaa, vaikka olisit aikaisemmin ollut jossain tapahtumassa talkoissa - sitä ei lasketa ;)

Ilmoittautumispäiväsi ei vaikuta hintaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on kuitenkin 8.4.

Leirin hinta

Jos ilmoittaudut viimeistään 26.3. niin hinta on 75 €. Jos ilmoittaudut 27.3.-8.4. niin hinta on 85 €. Tapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.4.

Jos olet oikeutettu useampaan alennukseen, valitse niistä itsellesi edullisin.Muuta
Melkein valmista! Tarkista vielä antamasi tiedot ennen ilmoittautumista.

Ovathan nämä tiedot oikein?


Maksa Heti

Maksunvälittäjänämme toimii Checkout.fi, joka kelpuuttaa kaikki suomalaiset verkkopankit. Helppoa ja nopeaa!

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan ja maksa tapahtuma myöhemmin.