Ilmoittaudun Haaste-leirille 2019!

Huom! Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua talkoisiin eikä vastuunkantajaksi. Tätä reittiä tulevat ilmot kirjataan osallistujiksi :)

Omat tiedot


Huom! Leiriläisten ikäraja on 15-21 vuotta. Jos olet vanhempi ja kiinnostunut talkootöistä, ota yhteyttä tapahtumavastaavaan 050 3406858.


Tähän sähköpostiin lähetetään vahvistus ilmoittautumisesta ja linkki leirimaksun maksamista varten.


Huoltaja

Huom! Kannattaa laittaa huoltajan sähköpostin kohdalle maksajan osoite, niin hän saa leirimaksulinkin suoraan omaan postiinsa.

Jos olet täysi-ikäinen, merkitse huoltajaksi se tyyppi, kehen otamme yhteyttä, jos sinulle tapahtuu jotain ikävää, esim. jokin tapaturma. Huoltajan sähköpostiksi voit laittaa oman osoitteen.Myös tähän sähköpostiin lähetetään vahvistus ilmoittautumisesta ja leirimaksulinkki.Ruokailut

Kaikki linjaston ruoka on laktoositonta. Muut erityisruuat eivät ole linjastolla esillä. Ilmoita allergiasi vain, jos jaksat ja muistat hakea oman erityisen annoksesi sisältä keittiöstä. Jos ruokavaliosi on mutkikas (esim. keliakia tai monia allergioita), niin laita tämän ilmon lisäksi myös sähköposti suoraan keittiöllemme keittio@sekl.fi.
Majoitus

Majoitusta on lähetyskeskuksella sekä mahdollisesti läheisellä koululla. Myös koulumajoitukseen kuuluu patja ja tarvittaessa tyyny ja viltti, joten riittää, että pakkaat mukaan makuupussin, aluslakanan ja tyynyliinan.

Teinilässä ja koululla saa itse valita majapaikan. Paloturvallisuussyistä sitä ei kuitenkaan saa vaihtaa kesken leirin.
Haaste alehinta

SEKL:n työntekijöiden lapset ovat oikeutettuja alehintaan. Tämä ei koske lastenlapsia.

Sisarukset: Ensimmäinen sisarus maksaa täyden hinnan ja toisesta alkaen alehinnan. Voitte itse valita, kuka maksaa täyden hinnan.

Seurakuntaryhmien jäsenet saavat leirin alehintaan. (Huom! Ekaa kertaa Ryttylään tulevien kannattaa tarttua ekakertalaisten tarjoukseen!)

Myös Lapista tulevat leiriläiset saavat leirin alehintaan.

Saat kaupan päälle 29.12. Haaste+ ja voit ilmoittautua leirille vielä ihan viime metreillä - hinta ei pompsahda! Viimeinen ilmoittautumispäivä on kuitenkin 19.12.

Haaste Ekaa kertaa Ryttylässä -tarjous

Olet oikeutettu tähän alennukseen, jos osallistut ensimmäistä kertaa Ryttylän nuortenleirille! :)

Saat kaupan päälle 29.12. Haaste+ ja voit ilmoittautua leirille vielä ihan viime metreilläkin - ilmoittautumispäivä ei vaikuta hintaan! Viimeinen ilmoittautumispäivä on kuitenkin 19.12.

Leirin hinta

Valikossa näkyvät leirihinnat ovat voimassa 6.12. asti. Nostamme perushintoja hieman 7.12. Alehinta ja ekakertalaisten hinta pysyvät silti samoina.

Nyt tarkkana! Mieti ensin osallistutko 29.12. Haaste+ talkooleiripäivään vai tuletko paikalle vasta 30.12.MuutaMelkein valmista! Tarkista vielä antamasi tiedot ennen ilmoittautumista.

Ovathan nämä tiedot oikein?


Maksa Heti

Maksunvälittäjänämme toimii Checkout.fi, joka kelpuuttaa kaikki suomalaiset verkkopankit. Helppoa ja nopeaa!

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan ja maksa tapahtuma myöhemmin.