Nuorisotyölinja

Kaipaatko välivuotta? Toivotko hengähdystaukoa ja aikaa ajatella, mitä tekisit seuraavaksi? Haluatko kasvaa uskossasi? Puuttuuko elämästäsi kristittyjen yhteys? Haluaisitko antaa muutaman kuukauden aikaasi, jotta hyvä uutinen Jeesuksesta menisi eteenpäin? Kiinnostaako lapsi- ja nuorisotyö?

Nuorisotyölinja voi olla paikkasi!

Kansanlähetysopiston nuorisotyölinjalla opiskelijat saavat etsiä, löytää ja kokeilla Luojan heille suomia lahjoja, levittää siipiään ja kokeilla rajojaan turvallisessa ja armollisessa ympäristössä.

Jokaiselle opiskelijalle tarjotaan Nuorten Maailman lukuisista ja monenkirjavista tehtävistä oman kiinnostuksen mukaisia hommia. Aina välillä heitä tuupitaan oman mukavuusvyöhykkeensä ulkopuolelle, jotta he pääsevät kasvamaan ja oppimaan asioita, joita ei muuten ole mahdollista oppia.

Nuorisotyölinjalla tehdään oikeaa nuorisotyötä. Nuorisotyölinjalaiset valmistelevat ja toteuttavat Nuorten Maailman leirejä ja tapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa. Ryttylän leirien ja tapahtumien lisäksi nuorisotyölinjalaiset käyvät tutustumassa Kansanlähetyspiirien toimintaan eri puolilla Suomea. Piirien työssä on mahdollista päästä kouluvierailuille, nuorteniltoihin ja muihin paikallistason junnu- ja nuortentilaisuuksiin. Nuorisotyölinjan opintoihin kuuluu myös raamattuopetusta.

Nuorisotyölinja on oikea paikka jokaiselle, jonka mielestä on tärkeää, että sanomaa Jeesuksesta, anteeksiantamuksesta ja iankaikkisesta elämästä kerrotaan lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille. Meillä on tehtäviä niille, jotka haluavat pystellä kulisseissa ja niille, jotka viihtyvät valokeilassa, niille, jotka nauttivat olosta suurissa porukoissa ja niille, jotka tykkäävät tehdä asioita yksin tai pienissä ryhmissä. Kaikkien lahjoille ja osaamiselle on käyttöä.

Nuorisotyölinjalaiset ovat osa Kansanlähetysopiston suurempaa opiskelijajoukkoa. Lukukausi tai -vuosi Kansanlähetysopistolla tarjoaa mahdollisuuden ladata hengellisiä akkuja. Saat viettää aikaa kristittyjen yhteydessä, oppia uutta Jumalasta ja hänen sanastaan Raamatusta. Uskallamme luvata, että täältä saat paljon hyvää ja kestävää evästä elämän matkalle.

Nuorisotyölinjan hakija tarvitsee kaksi suosittelijaa, jotka tuntevat hakijan ja joiden tulisi olla mukana kristillisessä työssä (esim. nuorteniltojen vetäjä, nuorisotyön ohjaaja tai pappi). Mikäli sinulla ei ole elämässäsi tällaista henkilöä, laita hakemuksen suosittelijakenttään kuitenkin jonkun sinut tuntevan aikuisen henkilön nimi ja yhteystiedot.

Nuorisotyölinjalle on jatkuva haku. Linjaa suositellaan 18-25 -vuotiaille. Ikäraja on joustava.

Opiskelu nuorisotyölinjalla maksaa 85€/lähiopetusviikko. Opintoihin voi saada Kelan opintotukea (opintorahaa enintään 250,28 €/kk + asumislisää 88,87 €/kk). Nuorisotyölinjan opiskelijoilla on myös mahdollisuus anoa opintoseteliä opintomaksun kattamiseksi.

Kiinnostuitko tai heräsikö jotain kysyttävää? Ota yhteyttä linjavastaava Laura Järviseen. Lauraan saat yhteyden puhelimella 044 4477 805 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@sekl.fi

Hakulomake

Linjavastaava

Laura Järvinen

044 4477 805

laura.jarvinen@sekl.fi

Kansanlähetysopisto
Opistotie 1, 12310 Ryttylä