Sportti

Sporttipaja on täynnä! Voit ilmoittautua kuitenkin varasijalle, josta on hyvät mahdollisuudet päästä mukaan pajaan.

Kiinnostaako urheilu ja liikkuminen hyvässä seurassa? Onko sinusta kiva kisailla ja kilpailla siskojen ja veljien kanssa?

Sporttipajassa nautit viikon ajan upeista ihmisistä, liikkumisen riemusta ja uskovien yhteydestä. On aika antaa hien virrata ja suunnata sporttipajaan!

Sporttipaja on tehty sinulle, joka haluat nauttia kesästä liikunnallisissa merkeissä. Pajassa harrastetaan liikuntaa monipuolisesti hyvässä porukassa. Tavoitteena on oppia uusia taitoja, kohottaa kuntoa ja ennen kaikkea pitää hauskaa! Jakaudumme leirin alussa kahteen eri ryhmään, välillä olemme myös isolla porukalla. Liikumme leirillä esimerkiksi lentopallon, koripallon, jalkapallon, sählyn ja uinnin merkeissä. Pyrimme ottamaan suunnittelussa myös pajalaisten toiveita huomioon. Osallistuaksesi sporttipajaan sinun ei tarvitse olla minkään lajin erityistaitaja, riittää että olet innokas liikkumaan.

Mukaan tarvitset sisä- ja ulkoliikuntavarusteet, juomapullon ja jos kotoa löytyy, niin ota mukaan vielä sählymaila ja pesisräpylä. Ennen kaikkea odotamme pajalaisen tuovan mukanaan hyvän asenteen sekä pilkkeen silmäkulmassaan. Huomioithan kuitenkin, että jos etsit pajaa, jossa voit vain hengailla mukana, niin tämä paja ei ole sinua varten.

Urheilun ja yhdessätekemisen riemu kun syntyy siitä, että saamme yhdessä liikkua ja urheilla ilman paineita siitä, että “olenko minä riittävän hyvä”. Lähde siis rohkeasti mukaan ja valmistaudu vuodattamaan hikeä kesän ikimuistoisimmalla viikolla! Nähdään Lifessa!

Kun ilmoittaudut sporttipajaan, kerro samalla mitä liikuntalajeja olet harrastanut, paljonko liikut tällä hetkellä ja millaisia tavoitteita ja toiveita sinulla on pajan suhteen (haluatko pitää hauskaa, kohottaa kuntoa, oppia jotain tiettyjä lajitaitoja jne.) Kerro myös, jos haluat kaverin kanssa samaan ryhmään!

 

Sporttipajassa oikeiden sijoittumisten perään viittoilee liikuntaa ja puutöitä päätoimekseen opiskeleva Sakari Mäkäläinen. Sakari itsekin ryhdistäytyi kuuden vuoden sohvaperunoinnin jälkeen siirtyen sanahelinästä tekoihin ja aloitti pelaamaan jääkiekkoa ihan totisesti, nauttien. Ja aijettä se yhdessä pelaaminen maittaa!

Tätä yhteistä liikunnan riemun tavoittelua Sakari tahtoisi välittää myös ensi kesän Lifessä. Leiriä odotellessa Sakari opettelee yhä uudestaan hämmästyen isänä olemista ja viihtyy taatusti tyylilleen uskollisesti mahdollisimman monen erilaisen liikunnan parissa. Nähdään kesällä!

sportti Olli Toivonen11BOlli Toivonen, kolmekymppinen yhden vaimon mies Espoosta/Lahdesta, on vetänyt ja organisoinut erilaisia seurakunnan liikuntapahtumia ja turnauksia vuodesta 2005 alkaen. Urheilu ja kilpaileminen ovat aina olleet lähellä Ollin sydäntä. Nykyisin hän kokee olonsa kotoisaksi erityisesti beach volley –kentillä, joilta hänet kesäisin myös parhaiten löytää. Olli on positiivinen ja innostava vetäjä, Olli ja pallot vain kuuluvat yhteen!