Elokuvanäytteleminen

Action! Tänä kesänä pajassa näytellään englanniksi!

Karistamme kamerapelon ja näyttelemme nauhalle sekä käsikirjoitettua että improvisoituja kohtauksia. Samalla opit, miten kameralle esiinnytään luontevasti ja vakuuttavasti. Sopii myös aloittelijoille!

Tässä pajassa perehdymme koe-esiintymisiin ja treenaamme tekniikoita, joiden avulla saat tuotua esiin parhaat puolesi jännittävässäkin koe-esiintymistilanteessa! Opettelemme erilaisia jippoja ja keinoja, jotka auttavat sinua esittäytymään kameralle vakuuttavasti ja itsevarmasti. Tutustumme myös eri kamerakulmiin ja harjoittelemme elokuvanäyttelemistä kameran käydessä niin että tiedät mitä tehdä ja missä kohtaa!

Parhaiten oppii tekemällä! Saat tätä harjoitusta varten valmiit vuorosanat, joita voit harjoitella jo etukäteen ja sitten lähdemme treenaamaan. Opet ohjaavat pajalaisia kohtausten varrella, tutkimme yhdessä eri hahmoja – millaisia ne ovat ja mikä kunkin roolissa on keskeistä, opettelemme myös näkemään mitä kussakin näytellyssä kohtauksessa on tärkeää ottaa huomioon.

Teemme lisäksi hauskoja improharjoituksia, joissa pääset näyttelemään parin kanssa. Improkohtausten kautta saat oivalluksia siitä, miten pitää elokuvanäytteleminen aidonoloisena. Samalla impro haastaa sinua kuuntelemaan pariasi ja reagoimaan siihen, mitä hän tekee.

Tutustumme myös elokuvan tekemisen kulisseihin; mitä on odotettavissa kuvauspaikalla, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon (tai jättää tekemättä) sekä millaisia englanninkielisiä elokuva-alan ilmaisuja saattaa tulla vastaan ja mitä ne tarkoittavat.

Lähde rohkeasti mukaan!

Elokuvanäyttelemistä opettavat Matt Watt ja Cat Lane.

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »