Lyrical Jazz jatko

 

Lyrical Jazz on klassisen baletin, nykytanssin ja jazz-tanssin ilmaisuvoimainen fuusio. Se on hitaampaa ja melodisempaa kuin jazz-tanssi ja sitä tanssitaan nykymusiikkiin.

Koreografian lisäksi treenaamme sulavaa liikkeenhallintaa ja baletin & Lyrical Jazzin tekniikkaa. ’Lyrical’ viittaa laulunsanoihin (lyrics). Pääpaino onkin musiikin sanojen ja tunteiden ilmaisemisessa.

Harjoittelemme leirin aikana Lyrical Jazz –koreografian, joka esitetään leirin viimeisenä iltana Life Show’ssa. Treenaamme kunnianhimoisesti, mutta unohtamatta naurua, tanssin iloa, inspiroituen ihanasta musiikista ja nauttien viikosta yhdessä toisten tanssijoiden kanssa.

Lyrical Jazz jatko on suunnattu vuosia tanssineille ja tanssin puoliammattilaisille! Heinä-elokuun taitteeseen osuva leiri toimii hyvänä lähtölaukauksena myös tulevaan syksyyn. Paja katkaisee sopivasti kesätauon – pääset venyttelemään ja ylläpidät kuntoasi tanssijana.

Ota pajaopetusta varten mukaan juomapullo, jazztossut tms ja sukat, joissa voit tanssia. Lisäksi mustat legginsit ja musta toppi Life show’n esitystä varten.

Leirillä treenataan useita tunteja päivittäin. Jos haluat saada pajaopetuksesta kaiken mahdollisen irti ja valmistella kehoasi sitä varten, voit alkaa venytellä jo hyvissä ajoin leiriä edeltävinä viikkoina ja treenata lihaksiasi vaikkapa pilateksen avulla.

Pajaa opettavat Julianna Luhtala (Lyrical Jazzin ja baletin tekniikka) ja Lara Bianca Pilcher (Lyrical Jazz koreografia).

Julianna Luhtala on valmistunut tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta. Perinteisen klassisen balettikoulutuksen lisäksi hänellä on takanaan pitkä ja monipuolinen harrastustausta myös lyrical jazz-, show- ja nykytanssijana. Julianna on tanssinut mm. Tero Saarinen Companyn 20-vuotisjuhlakiertueella sekä esiintynyt Kansallisoopperan baletissa Lumikuningatar. Tällä hetkellä Julianna toimii tanssinopettajana Helsingissä ja Espoossa. Hän on myös yksi Xaris Dance Companyn tanssijoista.

Opettajana Julianna painottaa kannustavan ja rohkaisevan ilmapirin sekä puhtaan tekniikan merkitystä kaiken tanssimisen ja oppimisen kivijalkana. Hänen tunneillaan tutustutaan monipuoliseen ja rikkaaseen tanssin maailmaan kunnioittaen tanssijan kehoa ja henkistä hyvinvointia instrumentteina, joista tulee pitää hyvää huolta. Juliannalle on sydämenasia auttaa jokaista oppilastaan löytämään oma persoonallinen ilmaisuvoimansa tanssijana.

Lara Bianca Pilcher on ollut monessa mukana: hän on tanssija, laulaja, näyttelijä, tuottaja, juontaja ja koreografi. Yli 10 vuotta kestäneen uransa aikana Lara ehtinyt työskennellä tanssin ja taiteiden parissa eri puolilla maailmaa.

Lara valmistui musiikkiteatterin maisteriksi arvostetusta Arts Education School Londonista, jossa hänen opettajanaan toimi mm. Andrew Lloyd Webber. Lara on toiminut tanssijana ja koreografina monissa kansainvälisissä projekteissa, mm: New Trails Dance Company Kaliforniassa, TAB 1 Dance Company Jerusalemissa jne. Hän on Project Dance Sydneyn ja Lontoon tuottaja.

Laran perheeseen kuuluu mies Andrew ja kaksi pientä lasta, Raphael ja Chaya. Vuoden 2016 lopuilla Lara muutti perheineen Australian taidepääkaupunkiin Melbourneen. Laran mies on erikoistunut artistien fysioterapiaan (mm. äänen huoltamiseen).

Lara ja Andrew toimivat tällä hetkellä Creative Arts Europen puolelta Life-leirin johtajina. Kansanlähetyksen nuorisotyö järjestää Life-leirin yhteistyössä CAE:n kanssa.

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »