Capoeira

Haluatko oppia hauskoja temppuja, joilla pääsee vähän pätemään kavereille? Vai oletko kenties tanssija, joka haluaa laajentaa omaa ilmaisuaan? Capoeira taipuu kumpaankin!

Brasilialainen kamppailulaji on lumoava yhdistelmä tanssia, kamppailua, musiikkia ja akrobatiaa.  Capoeira on todella hauska ja leikkisä laji ja sitä on mukavaa treenata. Capoeiraa voit tanssia/kamppailla myös kavereiden kanssa!

Tässä pajassa aloittelijat ja pidemmälle ehtineet treenaavat samassa ryhmässä! Capoeira-treeneissä tehdään useimmiten niin, että meillä on kolme eri jonoa, joissa tanssijat liikkuvat lattian poikki kaikki yhtä aikaa. Jokaisessa jonossa treenataan vähän erilaista liikettä. Voit valita oman jonosi sen mukaan mitä kolmesta eri liikkeestä haluat treenata.

Jotkin liikkeet saattavat olla sinulle helpompia ja toiset vaikeampia – voit vaihtaa jonoa (ja tasoa) sen mukaan kuin sinusta hyvältä tuntuu!

Viikon aikana opimme Capoeiran perusliikkeet ja leirin loppupuolella osaat jo tehdä voimistelun tyylisiä temppuja, joita et olisi ikinä uskonut oppivasi! Capoeiran lisäksi tässä pajassa treenataan myös nykybalettia ja sen tekniikkaa. Kokeilemme myös yhdistellä nykybalettia ja Capoeiraa. Vaikka et olisikaan mikään balleriina, niin no worries! Et tarvitse aiempaa kokemusta baletista etkä Capoeirasta!

Lähde rohkeasti mukaan pitämään hauskaa ja tutustumaan ihan uuteen lajiin!

Pajaope Rachel Riveros on valmistunut Manchesterin North Ballet School –oppilaitoksesta. Opintojen jälkeen hän on kiertänyt tanssijana Iso-Britanniaa ja Yhdysvaltoja ja tanssinut sekä erilaisissa baleteissa että nykytanssiproduktioissa. Lontoossa Rachel oli kolme vuotta töissä Lara Bianca Pilcherillä ja mukana Project Dance Lontoon järjestelyissä.

Rachel on E33 Dance Companyn perustaja. E33 Dance Company välittää nykybaletin ja Capoeiran yhdistelmän kautta kristillistä sanomaa useimmiten ei-kristilliselle yleisölle. Opettajana Rachel on rento ja kannustava. Hänelle on tärkeää, että kaikki viihtyvät hänen tunneillaan!

Tanssin lisäksi Rachelin sydämellä on SHINE-vapaaehtoisohjelma, joka tukee haastavissa olosuhteissa kasvavia tyttöjä. Rachel on naimisissa ja hänellä on kolumbialaisen miehensä kanssa poika Matteo – se tarkoittaa ”Jumalan lahjaa”. Rachel odottaa jo innolla kesää ja Life-leiriä!

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »