LA Voice

Haluatko kehittyä laulajana ja esiintyjänä? Opi laulamaan kuin viihdeteollisuuden tähdet!

Tässä pajassa opettelemme äänenkäyttöön ja esiintymiseen liittyviä tekniikoita, joita käyttävät mm. Los Angelesin ja Nashvillen musiikin ammattilaiset!

Pääset laulamaan sekä bändin kanssa että ryhmässä. Laulamisen lisäksi harjoittelemme myös luontevaa, varmaa ja vaikuttavaa lavaesiintymistä oppien Life-leirin näyttelijöiltä, tanssijoilta, muusikoilta ja esiintyviltä taiteilijoilta. Pitkin viikko sinulla on useita tilaisuuksia esiintyä ja laittaa oppimaasi käytäntöön!

Pajaopetus sopii myös vasta-alkajille! Opettelemme mm. äänenkäyttötekniikoita ja harjoituksia, joiden avulla voit oppia laulamaan matalammalta, korkeammalta, lujempaa ja varmemmalla äänellä kuin ennen.

Paja treenaa yhdessä ja erikseen bändipajan kanssa. Viikon aikana pidämme hauskaa ja valmistamme bändipajan kanssa yhteisen esityksen leirin viimeisen päivän Life show’ta varten. Lähde rohkeasti mukaan!

Pajaope Rory Partin on ammattimuusikko ja -näyttelijä, joka on viimeiset 20 vuotta elättänyt itsensä laulamalla ja näyttelemällä. Työ musiikin parissa vie hänet vuosittain konserttikiertueelle ympäri maailmaa.

Roryn korkeakoulututkinto on kaupallisen musiikin ja esiintymisen alalta. Hän on opiskellut laulua McNeese State -yliopistossa Louisianassa sekä Belmontin yliopistossa Nashvillessa Tennesseessä. Rory on julkaissut kaksi CD-levyä ja laulanut taustoja monille Grammy-palkinnon voittaneille artisteille sekä esiintynyt musikaaleissa, oopperoissa, tv-sarjoissa, elokuvissa ja musiikkivideoilla.

Rory Partin on opettanut Life-leirillä jo vuosia, joten hänen sanavarastoonsa on karttunut monia Suomen kielen sanoja, mukaan lukien oma lempinimi Ori Partanen. Tällä hetkellä Rory ja hänen vaimonsa Alexa asuvat Los Angelesissa Kaliforniassa ja Nashvillessa Tennesseen osavaltiossa.

Tutustu Roryyn ja hänen musiikkiinsa: Rorypartin.com, Facebook tai Spotify.

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »