Bändi

Bändipajassa soitetaan porukalla hyviä kappaleita, harjoitellaan yhtyeessä toimimista ja hiotaan yhteensoittoa rennolla mutta määrätietoisella otteella. Lopuksi esitetään viikon aikana valmisteltua ohjelmistoa yleisölle!

Osallistuaksesi pajaan sinulta ei vaadita mitään virtuoosimaista soitto- tai laulutaitoa. On kuitenkin toivottavaa, että hallitset instrumenttisi sen verran hyvin, että pystyt musisoimaan bändin mukana, eikä yhteistä aikaa tarvitse käyttää alkeiden opettelemiseen.

Tuo pajaan mukanasi soitin tai soittimia, joita voisit soittaa bändissä. (Esim. kitara, viulu, trumpetti tms. Omaa flyygeliä ei tarvitse välttämättä roudata.) Jos mahdollista, ota mukaan myös nuottiteline ja muistiinpanovälineet sekä tarvittaessa vahvistin, piuha, plektra, kitarateline, rumpukapulat jne.

Pajaa opettaa muusikko ja musiikkipedagogi Ossi Mäki-Reini, joka on reilun vuosikymmenen ajan toiminut aktiivisesti Suomen gospelrintamalla. Hänet tunnetaan mm. yhtyeistä nimeltä Miriam, Pro Fide, Maksetut Viulut ja Eve & Ossi.

Lämpimästi tervetuloa musisoimaan!

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »