Valokuvaus

Tutustumme rennossa ilmapiirissä valokuvauksen eri osa-alueisiin, kuten valoon, varjoon, sommitteluun, värien yhdistelyyn, omaan tyyliin, kuvattavan ohjaamiseen ja tekniikan perusteisiin.

Pajassa pääset käyttämään luovuuttasi ja kehittämään kuvaustaitoja. Käymme yhdessä läpi aihealueita keskustellen ja sovellamme oppimaamme heti käytäntöön. Valokuvaus on laji, jota oppii parhaiten tekemällä ja kokeilemalla – kuvia tulee siis otettua paljon! Pajassa opeteltavista asioista saat mukaasi kattavat muistiinpanot, valokuvaamisen opettelemista on helppo jatkaa kotona leirin jälkeen!

Paja sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin valokuvaajille. Tärkeintä on kiinnostus oppia lisää kuvaamisesta! Harjoittelemme kuvaamista sekä yhdessä että itsekseen. Ottamiesi kuvien pohjalta on mahdollista saada palautetta ja valokuvaamisvinkkejä. Sinun ei kuitenkaan ole pakko jakaa kuvia toisten kanssa jos et halua. Leiriä odotellessa voit miettiä ja listata jo valmiiksi sinua askarruttavia kysymyksiä!

Pajaan tarvitset mukaan ainoastaan kameran ja uteliaan mielen! Opettele käyttämään kamerasi perusasetuksia niin, että tiedät suunnilleen mistä napista tapahtuu mitä. Jos kameraa ei meinaa löytyä lainaan, ole yhteyksissä leirin järjestäjiin. Hommataan sinulle lainakamera leirin ajaksi!

Pajan opettajana toimii Susanna Lönnrot, joka on hääkuvaukseen erikoistunut ammattivalokuvaaja. Susannalta löytyy kokemusta häiden lisäksi henkilö-, lehti-, perhe-, musiikki- ja tapahtumakuvauksesta. Susanna on kiinnostunut luovuudesta, visuaalisuudesta ja yhdessä oppimisesta. Susanna opiskelee myös kasvatuspsykologiaa. Se tuo mielenkiintoisen lisän valokuvaukseen ja sen opettamiseen! Vapaalla Susanna tykkää katsoa hyviä sarjoja, kokeilla uusia reseptejä ja liikkua luonnossa ilman kiirettä ja älypuhelinta.

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »