Luova kirjoittaminen

Kuinka kirjoitetaan teksti, jonka lukija ahmii alusta loppuun? Mitä ja miten omasta elämästä kannattaa kirjoittaa nettiin? Entä miten sosiaalisen median voi turvallisesti valjastaa oman taiteen tapahtumanäyttämöksi?

Tänä kesänä luovan kirjoittamisen pajassa tutustutaan blogikirjoittamiseen. Tässä pajassa pääset kirjoittamaan sydämesi kyllyydestä! Opettelemme myös kirjoittamalla vaikuttamisen perusperiaatteita sekä omaelämänkerrallisen aineiston hyödyntämistä osana omia tekstejä. Leirin aikana pajassa tehdään monipuolisesti erilaisia kirjoitusharjoituksia, etsitään omaa persoonallista tyyliä kirjoittajana ja ravistellaan irti ylimääräisestä itsekritiikistä.

Jos haluat, voit jo leirin aikana perustaa omaan tyyliin sopivan blogin maksuttomalle julkaisualustalle. Itse blogitekstit voivat olla päiväkirjamaisia, kolumnityyppisiä tai runoja – vain taivas on rajana, eikä tässä pajassa sekään! Leirin päätteeksi voit julkistaa blogisi tai säästää sen henkilökohtaisena muistona kesän parhaasta viikosta.

Luovan kirjoittamisen saloihin sinua perehdyttää opettaja ja teologian maisteri Hanna Kivisalo, kirjoittaja Sekunnit ja tunnit -blogin takaa. Opettajana Hanna on sydämellinen, innostava ja huumorintajuinen. Pajasta ei tule ainakaan naurua puuttumaan! Hannaan ja hänen kirjoituksiin voit tutustua hänen blogissaan sekunnitjatunnit.blogspot.fi.

Pajaan voivat osallistua kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet. Aikaisempaa kokemusta blogin kirjoittamisesta ei vaadita. Myös kokeneemmat bloggarit ovat tervetulleita hiomaan taitojaan!

Leirille tarvitset mukaan kirjoitusvälineet. Kannettava tietokone, tabletti tai älypuhelin on hyödyllinen apuväline, mutta sellaisen puuttuminen ei ole este osallistumiselle. Tuo lisäksi tullessasi noin yhden sivun mittainen teksti, jossa kerrot itsestäsi, suhteestasi kirjoittamiseen sekä odotuksistasi pajan suhteen.

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »