Yllättävät tilat

Tykkäätkö rakennella ja väsäillä, kuljeskella ja hakea ideoita tekemiseesi ympäristöstä? Innostutko eri materiaaleista? Haluaisitko tehdä teoksen, joka yllättää ohikulkijat?

Yllättävät tilat -pajassa ideoidaan ja toteutetaan erilaisia ympäristötaideteoksia. Teemme taidetta sekä ulko- että sisätiloihin. Lähtökohtana on itse tila; pohdimme, minkälainen tila on kyseessä, ja millainen teos voisi sopia siihen. Teos voi myös yllättää ja muuttaa tilan aivan toisenlaiseksi!

Olet tervetullut pajaan, vaikka et olisikaan aikaisemmin harrastanut kuvataiteita. Tärkeintä on kokeilunhalu ja kiinnostus taidepuljaamiseen yhdessä toisten kanssa. Tule mukaan avoimin mielin!

Pajan opettaja Henna-Reetta Keskitalo on koulutukseltaan kuvataiteilija (AMK). Hän tykkää leikitellä ideoilla ja kokeilla uusia juttuja. Henna-Reettaa kiinnostavat erilaiset tilat ja se, miten tilaa voi muuttaa ja kommentoida. Häntä kutkuttaa ajatus, että taideteos voi yllättää viattoman ohikulkijan! (Hänestä on myös hauskaa piiloutua ja vakoilla ohikulkevia ihmisiä… ;) )

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »