Piirtäminen (peruttu)

Valitettavasti piirtämispaja on peruttu tänä kesänä.

life2017_piirtaminenJos rakastat piirtää, niin tämä paja on sinua varten!

Kaikentasoiset piirtäjät ovat tervetulleita! Voit olla pidempään harrastanut tai ehkä haluat kokeilla jotain ihan uutta.

Pidämme hauskaa – piirustuspajassa epäonnistuneita piirroksia ei ole! Pajassa ei myöskään kilpailla tai arvostella töitä kriittisesti, sen sijaan rentoudutaan ja nautitaan piirtämisestä! Osallistujia rohkaistaan oman piirtämistyylin kehittämisessä – sinun ei tarvitse yrittää matkia jonkun toisen tapaa piirtää.

Paja tarjoaa myös mielenkiintoisia uusia haasteita! Opettelemme  mm. ”näkemään”, mitä elementtejä piirrokseen kannattaa valita. Valinta-apuna käytämme ruudukkoviivoja ja erilaisia rajauskeinoja sekä luonnostelemme pieniä näytekuvia. Opettelemme myös itse piirtämistä; piirrämme nopeita luonnoksia, usean tunnin projekteja, maisemia, asetelmia, kuvioita, hahmoja ja nopeita muotokuvia käyttäen erilaisia piirustusvälineitä ja materiaaleja, kuten  lyijykyniä, ohutkärkisiä tusseja, pastellivärejä, värillistä paperia jne.

Jos kiinnostuit, lähde rohkeasti mukaan! Saat pajasta kaikki materiaalit, joita tarvitset, mutta jos sinulla on suosikkivälineitä (kyniä, paperia yms.), ota ne toki mukaan!

Materiaalimaksu 30 €.

Pajaopena toimii yhdysvaltalainen taitelija David Harper. David on piirtänyt lapsesta saakka, ja hänellä on korkeakoulututkinto kuvataiteissa ja graafisessa suunnittelussa. Hän on juuri jäänyt eläkkeelle toimittuaan graafisena suunnittelijana 46 vuotta. David rakastaa piirtämistä ja hän toivoo voivansa välittää piirtämisen iloa myös pajalaisille!

Vapaa-ajalla David tykkää viettää aikaa perheensä kanssa sekä käydä kalassa ja taidemuseoissa. David rakastaa hyvää kahvia ja kesäistä Suomea!

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »