Mestarin jalanjäljissä

Tiedätkö miten kertoa maailman mullistavin sanoma ystäville ja johdattaa heidätkin Mestarin jalanjäljille?

Pajassa opetellaan elämään Jeesuksen opetuslapsena arjessa. Tule mukaan tekemään löytöjä Jeesuksen elämästä ja kasvamaan hänen opetuslapsenaan!

Viikon aikana hahmottelemme Jeesuksen elämää aikajärjestyksessä, jotta näemme syvemmin, millainen hänen elämänsä on ja mitä me voimme siitä oppia. Pohdimme, mitä tarkoittaa kasvaa Jeesuksen opetuslapsena; millainen tulisi olla identiteettimme ja millaista elämää meidät on tarkoitettu elämään. Tarkastelemme omaa henkilökohtaista suhdettamme Jumalaan ja tutkimme, miten elää Jumalan perheessä, miten luoda merkityksellisiä ihmissuhteita ja kuinka voimme auttaa ystäviämme lähemmäksi Jeesusta.

Tämä paja sisältää paljon keskusteluja ja rentoa yhdessäoloa. Tarkoituksena ei ole kartuttaa mahdollisimman paljon pääntietoa Jeesuksen seuraamisesta, vaan opetella sitä käytännössä! Viikon aikana opimme asioita Jeesuksen elämästä ja opettelemme soveltamaan niitä suomalaiseen elämäntapaamme. Teemme asioita, joita Jeesuskin teki opetuslastensa kanssa; käymme rannalla, jututtamme ihmisiä, syömme yhdessä ja vietämme aikaa rukouksessa. Emme vain puhu Mestarin jalanjäljissä kulkemisesta vaan harjoittelemme sitä käytännössä!

Pajaan voi osallistua kuka tahansa kiinnostunut! Ota mukaan oma Raamattu ja jos haluat, niin muistiinpanovälineet.

Pajaope Mika Falk on toiminut pitkään Kansanlähetyksen nuorisotyössä. Tällä hetkellä hän työskentelee Kohtaamispaikka-yhteisön toiminnanjohtajana Lahdessa ja innostuu siitä, kun ihmiset innostuvat Jeesuksesta. Hän haluaa nähdä erityisesti nuorten löytävän oman kutsumuksensa ja lahjat, jotka Jumala on heille antanut! Pajasessioiden ulkopuolella hänet saattaa löytää biitsikentältä hiekkaa kyntämästä tai Puimalasta herkkuja ostamasta.

Lue lisää Kohtaamispaikasta: www.kohtaamispaikka.info

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »