Tule talkoisiin

Suurin osa kaikesta mitä teemme, on talkoolaisten ja vapaaehtoisten varassa. Talkoolaisena pääset kantamaan kortesi kekoon ja olet mukana tekemässä Jumalan valtakunnan työtä!

talkookuvaTalkoissa oppii uusia taitoja, saa kavereita ja työkokemusta. Seurakunnassa jokaisella on oma paikkansa. Se löytymisessä saattaa auttaa eri hommien kokeileminen. Jos puheiden pitäminen ei ole sinun juttusi, kokeile yövahtimista!

Talkooilmoittautuminen netissä

Erityisesti Life-leirillä ja Nuorten Kesässä tarvitaan paljon talkoolaisia ja hommia löytyy laidasta laitaan. Töitä on tiskareille, siivoojille, yövahdeille, tulkeille, järjestyksen valvojille, lipuntarkastajille, liikenteenohjaajille, kahvilatalkoolaisille ja monille monille muille. Lifen aikana talkoolaiset eivät voi osallistua pajoihin, mutta saavat osallistua kaikkeen muuhun leirin ohjelmaan oman kiinnostuksen mukaan.

Vaikka talkoohommia on eniten kesällä, voit ilmoittautua talkoisiin myös muihin nuorisotyön tapahtumiin. Toisinaan meillä on talkoolaisille hommia myös tapahtumia ennen tai niiden jälkeen. Ota rohkeasti yhteyttä työntekijöihin ja kysy lisää!

Talkoolaisen työpäivä on 6 h ja sitä vastaan saa sen päivän ohjelman, majoituksen ja ruuat ilmaiseksi. Tulkeille ja järjestyksenvalvojille korvataan matkakulut julkisten kulkuneuvojen (=juna/bussi) mukaan.

Jos jäät ilman kesätöitä, hae kesätiimiin! Pääset tekemään nuorisotyötä ja osallistumaan monipuolisesti eri tapahtumien järjestelyihin oman kiinnostuksesi mukaan.

Tule talkoisiin, sinua tarvitaan!