Leiri-infoa

Missä leiri järjestetään?

Leiri järjestetään Ryttylässä Kansanlähetysopistolla ja sen lähiympäristössä.

Ryttylä sijaitsee Riihimäen ja Hämeenlinnan välissä, ja tänne pääsee oman auton lisäksi junalla ja bussilla. Lue lisää »

Leirin järjestävät Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ja Creative Arts Europe.

Leirin hinta

Leirihinnat löytyvät ilmoittautumislomakkeesta!

Hintaan kuuluu ohjelman lisäksi majapaikka (sisäpaikka patjalla tai telttapaikka omalla retkipatjalla), ruuat, vakuutus sekä kaupanpäällisenä Nuorten Kesä.

Oma paja

Valitse yksi paja, jonka opetukseen osallistut koko leirin ajan. Jos ensisijainen paja on täynnä tai peruuntuu, sinulle varataan paikka kakkosvaihtoehtoosi. Jos kumpikin valitsemasi paja on täynnä tai peruuntuu, otamme sinuun yhteyttä ja mietitään yhdessä, löytyisikö jokin kolmas paja, johon haluat osallistua.

Toimiston kesätauko

Jos ilmoittaudut Life-leirille kesäkuun loppupuolella, varaudu odottamaan leirikirjettä pari viikkoa. Heinäkuun alussa olemme mukana Kansanlähetyspäivillä ja sen jälkeen pari päivää vapailla.

Majoitus

Sisämajoitusta on Kansanlähetysopistolla ja Ryttylän koululla. Sisämajoitushintaan kuuluu patja, petivaatteet (viltti & tyyny) järjestetään tarvittaessa. Leirillä voi majoittua myös omassa tai kaverin teltassa. Telttahintaan ei kuuluu patjaa eikä petivaatteita. Tytöt ja pojat majoittuvat eri huoneissa/teltoissa.

Erityisruokavaliot

Jos sinulla on paljon allergioita tai ruokavaliosi on muutoin hyvin tarkka, laita ilmoittautumisen lisäksi sähköpostia keittiöllemme keittio@sekl.fi. Muista mainita viestissä, että olet tulossa Life-leirille.

Leirimaksujen palautukset

Pari viikkoa ennen leiriä saat leirikirjeen, jossa on ohjeet leirimaksun maksamista varten.

Jos leirisi keskeytyy tai maksoit vahingossa väärän summan etukäteen, käy leirin infossa selvittämässä asia tai ota jälkikäteen yhteyttä Kerttu Pentikäiseen 050 340 6858 / kerttu.pentikainen@sekl.fi.

Peruminen

Jos et tiedä vielä kesän töistä ja muista menoista, voit ilmoittautua nyt ja tarvittaessa perua leirin myöhemmin. Peruminen ei maksa sinulle mitään.

Peruminen tai ilmoittautumistietojen muuttaminen sujuu näppärästi täällä. Pajavaihtojen deadline on leiriä edeltävä perjantai klo 12.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysellä asuntolanhoitajalta sähköpostitse asuntolanhoitaja@sekl.fi. Asuntolanhoitaja vastaa kaikista lähkärin leireillä joskus kadonneista ja jälleen löytyneistä löytötavaroista.

Ota yhteyttä

Jos haluat kysyä jotain, pistä viestiä osoitteeseen nuorisotiimi@sekl.fi. Vastailemme posteihin sitä mukaa, kun ehdimme! :)

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »