Lappi-riparin konfirmaatio & korona.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on palannut epidemian kiihtymisvaiheeseen to 22.7 (https://www.khshp.fi/uutiset/kanta-hame-siirtyy-kiihtymisvaiheeseen/). Yleisötilaisuuksien osallistujamääriä ei kuitenkaan rajoiteta ja olemme vakuuttuneita, että pystymme takaamaan turvallisen konfirmaation kaikille osallistujille. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja tarvittaessa muutamme konfirmaation toteutustapaa.

Tässä muutamia ohjeita:

*Konfirmaatioon voi osallistua 4hlö/per nuori. Konfirmaatio toteutetaan Kansanlähetysopiston juhlasalissa, joka sijaitsee ruokalarakennuksen yläkerrassa.

*Konfirmaatioon voi saapua vain terveenä ja vahvasti toivomme maskin käyttöä tiloissamme. Pyydämme myös, että seurueet pitävät turvavälejä toisiin seurueisiin. Käsidesiä on saatavilla.

*Konfirmaatio striimataan. Linkki on lähetetty sähköpostilla 25.7., mutta voitte saada sen vielä erikseen pyytämällä Toni Kokkoselta (044 4477970). Voitte välittää linkin sukulaisille ja ystäville, mutta älkää jakako julkisesti tätä someen. Konfirmaatiomessu on katsottavissa ainakin elokuun loppuun asti jälkikäteenkin.