Hei,

Toivomme että huoltajat käytte läpi tämän viestin nuoren kanssa.

Olemme 6.10.2020 olleet yhteydessä Etelä-Suomen aluehallintovirastoon ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin tartuntatautilääkäriin. Esittelimme seikkaperäisesti isoskoulutusviikonlopun ohjelman ja osallistujamäärän (120 hlö), sekä varautumisemme koronatartuntojen ehkäisemiseen. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri ei tässä vaiheessa rajoita tapahtumien ja leirien järjestämistä. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeita.

  • Jokaisessa sisätilassa on käytössä käsidesiä.
  • Käytämme maskeja ja mahdollistamme turvavälien pitämisen mahdollisimman hyvin leiriolosuhteet huomioon ottaen.
  • Vieraille ja opiskelijoille on tarjolla hengityssuojaimia maksutta.
  • Olemme tehostaneet siivousta normaalitilanteesta.
  • Leirille ei missään nimessä saa tulla kipeänä.
  • Jumalanpalveluksessa ehtoollisen jakajat käyttävät maskia ehtoollisen jaon aikana ja sunnuntaina järjestetään erillinen jumalanpalvelus leirillemme, jotta osallistujamäärä monitoimisalissa ei kasva liian suureksi.
  • Leirin aikana emme vieraile lähikaupassa. Hausjärvi on pieni kunta, jolla on rajallinen testaus- ja hoitokapasiteetti. Toivomme, että otat kaiken tarvittavan (myös herkut) mukaan kotoa.

Kaikki eivät voi perussairauksien vuoksi osallistua isoskoulutukseen. Siksi haluamme tarjota 1. vuoden isoskoulutettaville mahdollisuuden etäsuoritukseen. Myös 2. ja 3. vuoden isoskoulutettavat voivat osallistua 1. vuoden etäsuoritukseen kertauksena. Tämä luetaan eduksi isosvalinnoissa.

Etäsuoritus tapahtuu seuraamalla livestriimiä Ryttylän tapahtumasta ja tekemällä kirjallisen tehtävän.

Mikäli haluat vaihtaa etävaihtoehtoon, niin tee kaksi asiaa:

  1. ilmoita Ismo Vettenrannalle asiasta (ismo.vettenranta@sekl.fi)
  2. ilmoittaudu uudestaan tämän linkin kautta ja valitse etäsuoritus. Etäsuoritus maksaa 20 €, laskutetaan jälkikäteen.

Isoskoulutukseen ilmoittautuminen →

Plan B

Mikäli aluehallintovirasto tai muu viranomainen suosittaa tapahtuman peruuttamista kokonaan, niin toteutamme isoskoulutuksen Teamsin kautta soveltaen. Varaathan silloinkin koko viikonlopun Iskoa varten!

Share This