Hei,

Kansanlähetyksessä olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti koronapandemian aikana. Meillä on hyvä yhteys Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin valmiustyöryhmän kanssa. Tällä hetkellä Ryttylän Kansanlähetysopistolla ei järjestetä tilaisuuksia. Alla on listattuna toimenpiteitä joihin olemme sitoutuneet sittenkin, kun rajoitukset sallivat leirien järjestämisen:

  • Jokaisessa sisätilassa on käytössä käsidesiä.
  • Osallistujille on tarjolla hengityssuojaimia maksutta.
  • Olemme tehostaneet siivousta normaalitilanteesta.
  • Leirille ei missään nimessä saa tulla kipeänä.
  • Jumalanpalveluksessa ehtoollisen jakajat käyttävät maskia ehtoollisen jaon aikana.
  • Leirin aikana emme vieraile lähikaupassa. Hausjärvi on pieni kunta, jolla on rajallinen testaus- ja hoitokapasiteetti. Toivomme, että otat kaiken tarvittavan (myös herkut) mukaan kotoa.

 

RIPPILEIRIEN VARAPÄIVÄT:

Mikäli koronapandemia ei ole laantunut kesään mennessä ja voimassa on 50hlö rajoitukset, niin joudumme tekemään muutoksia osaan rippileireistä.

EI MUUTOKSIA: 9. – 20.6. Luova ripari

EI MUUTOKSIA: 9. – 20.6. Sporttiripari

YKKÖSRIPARI: varapäivät 29.6. – 10.7.

EI MUUTOKSIA: 18. – 31.7. Lappi-ripari. Leiriohjelmassa siirtyminen Saariselälle pyritään toteuttamaan niin, että pysähdys- ja ruokatauoilla kontaktit muihin ihmisiin minimoidaan.

SPORTTI- JA TANSSIRIPARI: varapäivät 11. – 23.7.

Korostamme: TÄMÄ ON VARAUTUMISSUUNNITELMA! Päätöksiä leirien siirtämisestä ei ole tehty. Juuri nyt rukoilemme, että koronatilanne helpottaisi rokotusten myötä ja kesällä olisimme lähes normaalissa arjessa. Näin myös leirit voisivat toteutua nykyisillä päivämäärillä. Seuraamme viranomaisten tiedotusta aktiivisesti ja olemme teihin yhteydessä, mikäli tilanteeseen tulee muutoksia.

Share This