Mitä mukaan?

Leirille tarvitset mukaan säänmukaiset vaatteet sisälle ja ulkoiluun, Raamatun, muistiinpanovälineet, omat lakanat (aluslakana, pussilakana, tyynyliina) tai makuupussin ja tyynyliinan, henkilökohtaiset välttämättömät tavarat ja hygieniatarvikkeet sekä pyyhkeen. Jos sinulla voisi olla tarvettta jollekin perussärkylääkkeelle leirin aikana, niin pakkaa niitäkin pari mukaan.

Leiripaikka

Leiri järjestetään osoitteessa Opistotie 1, 12310 Ryttylä. Kansanlähetysopiston alueella on tallentava kameravalvonta. Perille Ryttylään pääsee kätevästi junalla (vr.fi). Pakkaa kannettavaa vain sen verran, että jaksat kantaa laukun Ryttylän junapysäkiltä lähetyskeskukselle (noin 1 km). Emme järjestä kuljetuksia asemien ja leirialueen välillä.

Vastuu omasta itsestä

Tapahtumiimme tulee aina niin paljon nuoria, että kunkin nuoren pitää osata pitää itsestään huolta suht omatoimisesti. Vähimmäisvaatimus on, että nuori ei loukkaa itseään tai tee mitään leirin sääntöjen vastaista. Leirin säännöt kerrotaan aina leirin ensimmäisessä tilaisuudessa.

Jos nuori tarvitsee apua liikkumisen/syömisen/lääkityksen/tulkkaamisen tms. kanssa, niin suosittelemme, että nuori tuo mukanaan oman avustajan leirille. Tästä kuitenkin on syytä olla yhteydessä leiristä vastaavaan henkilöön jo hyvissä ajoin ennen leiriä.

Ensiapu

Tapahtuman alussa kerrotaan puhelinnumero, josta leirin ensiapuvastaavan tavoittaa leirin aikana. Numeron saa myös vastaanotosta. EA-vastaavalla on myös laukussaan laajempi repertuaari tykötarpeita erilaisiin tilanteisiin.

Leiripäivystys

Tallenna puhelimeen myös leiripäivystyksen numero leirin alkuinfossa tai hae se myöhemmin vastaanotosta. Tästä numerosta tavoitat leirin työntekijän silloinkin, kun aikuisia ei muutoin ole käden ulottuvilla.

Leirin hinta ja maksaminen

Leirin hinta on 65€. Leirin maksaminen tapahtuu vasta paikan päällä ilmoittautuessa. Maksuksi käy käteinen sekä tavallisimmat pankki- ja luottokortit, myös Visa Electron.

Leirin ohjelma

Ohjelman ja hinnat löydät Nuorten Maailman sivuilta: nm.fi/isoskoulutus

Yhteydenotot

Jos sinulla on kysyttävää leiristä, niin soita tai laita viestiä Ismo Vettenrannalle: 044 447 7861 / ismo.vettenranta@sekl.fi.

Hienoa, että olet tulossa!

Terveisin
Nuorten Maailman väki