Alppiripari (leiri on täynnä!)

”Alppiripari on tarkoitettu niille, joiden tavoitteet on korkealla!”

Alppiripari järjestetään Sveitsissä upeissa maisemissa Casa Moscian kurssikeskuksessa. Leiriin kuuluu viikonlopun kestävä alkujakso toukokuussa Ryttylässä Kansanlähetysopistolla. Leiri järjestetään Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen ja Suomen Ev.lut Opiskelija- ja Koululaislähetyksen yhteisprojektina.

Alppiriparilla asumme siis Casa Moscian kurssikeskuksen upeissa maisemissa Lago Maggiore -järven rannalla Etelä-Sveitsissä. Tarkemman ohjelman suunnitteleminen on vielä kesken, mutta retkeilemme Alpeilla ja nautimme opiskelun lisäksi Asconan välimerellisestä ilmastosta – pelailemalla paljon ulkona ja tekemällä muuta mukavaa. Teemme vuorilla siis vain lyhyempiä retkiä pääasiassa kävelemällä, mutta siirtymisiin käytämme bussia tms. liikkumisvälineitä. Emme siis tee yön yli vaelluksia. Laskettelumahdollisuutta leirillä ei ole.

  • Ajankohta: 30.6. – 9.7.2017
  • Ennakkoviikonloppu: Toukokuussa
  • Konfirmaatio: 16.7.2017 klo 13.00-14.45 kansanlähetysopiston juhlasalissa. Eli sunnuntaina viikon päästä leirin loputtua.
  • Leiripaikka: Kansanlähetysopisto, Opistotie 1, 12310 Ryttylä (ennakkoviikonloppu & konfirmaatio) sekä leirijakso Casa Moscian kurssikeskus Sveitsissä
  • Hinta: 895 euroa
  • Pappi: Mika Ebeling

Leirin hintaan sisältyy majoitus, matkat, ruokailut, leiriohjelma ja tapaturmavakuutus.

Tapaturmavakuutus korvaa tapaturmasta aiheutuvat hoitokulut ja lääkekulut. Vakuutus ei korvaa sairaudesta aiheutuneita lääkärikäyntejä tai rasituksesta vähitellen aiheutuneita vammoja. Myös matkatavaravakuutuksen leiriläiset hankkivat henkilökohtaisesti.

Lisää tietoa leiristä saat ottamalla yhteyttä rippikoulutyöstä vastaavaan henkilöön:

Peeti Kallonen
riparit@sekl.fi
044 309 3510

alppi3_web

alppi2_web