ILMOITTAUTUMINEN KESÄN 2018 RIPPILEIREILLE ALKAA ELO-SYYSKUUN VAIHTEESSA

TARKEMMAT RIPPILEIRIEN KUVAUKSET JULKAISTAAN KESÄKUUN KULUESSA

Riparit 2018

Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen rippikoulutyössä keskitymme pääosin teemaripareiden järjestämiseen. Ainoa ilman harrasteteemaa kulkeva ripari on Ykkösripari, joka aloittaa aurinkoisen leirikesän. Kesän muiden leirien teemat vaihtelevat taiteilusta urheiluun. Alla kesän 2018 mielenkiintoinen riparikattaus:

  • Ykkösripari 5. – 16.6.2018
  • Sporttiripari I 5. – 16.6.2018
  • Luova ripari – bändi/kuvis/valokuvaus 6. – 17.6.2018
  • Lappi-ripari 3. – 14.7.2018  UUTUUS!
  • Alppiripari 6. – 15.7.2018
  • Sporttiripari II 11. – 22.7.2018
  • Tanssiripari 11. – 22.7.2018

Kansanlähetyksellä on pitkä historia rippikoulujen järjestämisessä. Silti joka syksy kokoonnumme pohtimaan, mitä seuraavana kesänä voisi tehdä vielä edellisvuotta paremmin. Ennen kaikkea olemme ylpeitä meidän loistavista isosistamme ja siitä, että meille ilmoittautuessaan jokainen leiriläinen perheineen saa aina oikeat infot oikeaan aikaan vuotta. Näin meidän ripareille ilmoittautuessaan voi olla varma siitä, että rippileirille ilmoittautuminen ja siihen valmistautuminen on mahdollisimman sujuvaa.

Joka vuosi meitä ilahduttaa myös se positiivisen palautteen määrä, jonka leiriläisiltä saamme. Moni yksin leirille tullut nuori on huomannut heti ekoina päivänä saaneensa uusia kavereita ja kokenut leirin ilmapiirin turvalliseksi ja kannustavaksi. Monelle nuorelle myös usko on tullut enemmän konkreettiseksi asiaksi leirin aikana ja ymmärrys kristinuskosta on kasvanut. Nämä palautteet motivoivat meitä tekemään töitä entistä enemmän, jotta leirimme olisivat parhaita ikinä!

 

Eikä konfirmaatio todellakaan tarkoita kesän loppumista!

Kesän riparilaiset kohtaavat nimittäin toisensa vielä perinteisellä Pointti-kasvuleirillä, joka järjestetään Kansanlähetysopistolla Ryttylässä syyskuun puolivälissä. Siellä saamme nauttia kesän viimeisistä lämmöistä ja kerätä yhteen menneen kesän satoa. Luvassa tietenkin parasta riparimusaa oman housebandin johdolla sekä ajatuksien suuntaamista kohti tulevaa isoskoulutusta. Eikä pidä unohtaa aina yhtä loistavia menneen kesän vetäjiä ja isosia!

Nähdään ripareilla ja Pointissa!

[/column]