Seinäjoella on tarjolla nuorille monenlaista innostavaa toimintaa. Tarjolla on nuorteniltoja, leirejä ja retkiä. Tule rohkeasti mukaan!

Nuorten Pointti-illat Seinäjoella

Pointti-illat pidetään Seinäjoella tiistaisin klo 18.00-21.00.

Nuortenillat pidetään Kansanlähetyksen omissa tiloissa osoitteessa Puskantie 14, Seinäjoki. Kulku tiloihin on Kristillisen kirjakaupan takaa ovesta, jossa lukee Kansanlähetys.

Syksyn aikana on luvassa jälleen monenlaista! Lähes kaikki illoista ovat Puskiksella, mutta ohjelmassa lukee, jos ilta sisältää jotain muuta jossain muualla. Facebook-sivuilta saat tietoa muutoksista. Syksyn aikana käymme Ryttylässä Pointti-leirillä, järjestämme oman leirin, lähdemme Maata Näkyvissä -festareille sekä vuoden vaihteessa Ryttylään Haaste-tapahtumaan. Kaikkiin näihin järjestetään yhteiskyyti, johon saavat ilmoittautua ensin nuortenillassa olevat ja sen jälkeen kyytiin pääsee, jos paikkoja jää. Kannattaa siis olla paikalla illassa, jolloin yhteiskyytiin ilmoittautuminen alkaa!

Jos sinulla on toiminnasta, retkistä tai leiristä, mitä tahansa kysyttävää ole rohkeasti yhteydessä! Alhaalta löytyvät työntekijän yhteystiedot. Tervetuloa mukaan toimintaan! =)

Puskis-illat Facebookissa   facebook logo

 

Syksy 2017

Syksyn ensimmäinen nuortenilta on 15.8. klo 18-21 Puskiksella!

 

Tarkempi ohjelma syksystä ilmestyy myöhemmin!

 

Kysy lisää:

Piia-Maaria Matkoski

Nuorisosihteeri, Etelä-Pohjanmaa
040 502 3080

puskis-porukka-2016