Ryhmät

ryhmaElokuu on nuorisotyön loma-aikaa, mutta silti joka vuosi meitä ilahduttaa muutama sinnikäs seurakuntaryhmä! Vetäisitkö sinä ensi kesänä reissun kesän parhaille kristillisille festareille?

Nyt se ei ole ainakaan hinnasta kiinni, sillä Nuorten Kesän 2018 koko ohjelma on ilmainen! Maksatte siis ainoastaan ruuasta/majoituksesta, jos sellaista tarvitsette. Lisäksi jos reissuun lähtee vähintään 10 nuorta, nuorisotyönohjaaja syö ja majoittuu Nuorten Kesässä ilmaiseksi!

Nuorten Kesä on nuorten päihteetön kristillinen viikonlopputapahtuma keskellä Ryttylän idyllistä maalaismaisemaa. Tapahtuma koostuu rouheasta raamattuopetuksesta, yhteisöllisistä messuista, auringonotosta, beach volleysta, bändien keikoista, ikimuistoisista telttailukokemuksista sekä uusista ja vanhoista kavereista! Olette koko seurakunnan nuorten porukalla lämpimästi tervetulleita viettämään elämyksellistä viikonloppua Ryttylän auringon alle :)

Ryhmät voivat majoittua joko sisämajoituksessa Kansanlähetyksen pehmoisilla patjoilla tai vaikka omassa puolijoukkueteltassa – siinä on taattua kesäfiilistä!

Kysy lisää tapahtumavastaavaavalta: 050 3406858 / kerttu.pentikainen@sekl.fi

« Takaisin Nuorten Kesän sivulle