Ilmoittaudu Nuorten Kesään

Huom! Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua Nuorten Kesään talkoisiin eikä vastuunkantajaksi. Tätä reittiä tulevat ilmoittautumiset kirjautuvat osallistujiksi :)

Etunimi*

Sukunimi*

Sukupuoli*

Osoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Maa
(jos joku muu kuin Suomi)

Edellinen osoite


Tietokannan päivittämistä varten. Täytä, jos osoitteesi on muuttunut viime käynnin jälkeen.

Syntymävuosi*

Huom! Osallistujien ikäraja on 15-21 vuotta. Jos olet vanhempi ja kiinnostunut talkootöistä, ota yhteyttä tapahtumavastaavaan 050 3406858. Jos olet 14-vuotias ja täytät tänä vuonna 15, voit tulla mukaan vanhempien kavereiden tai huoltajan matkassa. Ikäraja koskee myös reippaita junnuja.

Sähköposti*

Tähän sähköpostiin lähetetään vahvistus ilmoittautumisesta.

Puhelinnumero*

Huoltaja

Jos olet täysi-ikäinen, laita tähän yhteystiedoiksi sen ihmisen tiedot, keneen otamme yhteyttä, jos sinulle tapahtuu jotain ikävää, esim. katkaiset jalkasi. Huoltajan sähköpostiksi voit laittaa oman osoitteen.

Huoltajan nimi *

Huoltajan osoite

Huoltajan sähköposti*

Myös tähän sähköpostiin lähetetään vahvistus ilmoittautumisesta.

Huoltajan puhelinnumero*

Ruokailut

Varaatko koko viikonlopun ruokailut hintaan 35€? (sisältää 2 x aamupala, 2 x iltapala, 4 x lämmin ruoka)

Rastittele alle ruuat vain siinä tapauksessa, että ostat irtolippuja.
Irtolippuhinnat: lämmin ruoka 7 €, muut 4 €.

Kaikki linjaston ruoka on laktoositonta. Muut erityisruuat eivät ole linjastolla esillä. Ilmoita allergiasi vain jos jaksat ja muistat hakea oman erityisen annoksesi sisältä keittiöstä. Jos ruokavaliosi on mutkikas (esim. keliakia tai monia allergioita), niin laita tämän ilmon lisäksi myös sähköposti suoraan keittiöllemme keittio@sekl.fi.

Maitovalio *

Lihavalio *

Allergiat, keliakia, yms.

Majoitus

Majoitusta on tapahtuma-alueella teltoissa ja läheisellä koululla. Meillä on myös asuntovaunupaikkoja. Tytöt ja pojat majoittuvat eri paikoissa. Teltta- ja asuntovaunumajoitushinta eivät sisällä patjaa/tyynyä/vilttiä - oma makuupussukka ja -alusta mukaan!

Koulun yhteismajoitushintaan kuuluu patja ja tarvittaessa tyyny ja viltti, joten riittää, että pakkaat mukaan makuupussin, aluslakanan ja tyynyliinan. Yhteismajoituksessa saa itse valita majapaikan. Paloturvallisuussyistä sitä ei kuitenkaan saa vaihtaa kesken viikonlopun. Kun olet valinnut itsellesi majoitusluokan, kirjaa oma nimi ja puhelinnumero ovessa olevaan majoituslistaan.

Huom! Majoitus omassa tai kaverin teltassa 0 € / viikonloppu, jos ilmoittaudut viimeistään 10.7. Myöhemmin 5 € / vkl. Koulumajoitus 10 € / viikonloppu. Majoitus omassa tai kaverin asuntovaunussa 5 € / viikonloppu.

Majoitun *

Rastita majoitusyöt

Tapahtuman hinnat

Nuorten Kesän ohjelma on ilmainen! Maksat siis ainoastaan ruuista ja majoituksesta. Majoitus- ja ruokailuhinnoista ei anneta sisarusalennuksia tms. Muista tapahtumistamme poiketen meillä ei myöskään ole ennakkomaksulinkkejä - maksat siis ruuat & mahdollisen majoitusmaksun vasta perillä Ryttylässä ilmoittautumisen yhteydessä! :) Meillä käy käteisen lisäksi suurin osa tavallisimmista pankkikorteista.

Nuorten Kesän ohjelmassa ovat mukana Kansanlähetyksen läheteistä Mikko ja Maria Vuorma (Papua-Uusi-Guinea) sekä Sanna Suutari (Kypros). Jos haluat lukea Marian ja Mikon tai Sannan kuulumisia myös ennen/jälkeen tapahtuman, niin voit tilata tässä samalla heidän ystäväkirjeensä. Se tulee sähköpostiin, eikä maksa mitään.

Vapaa sana (esim. terveyssyistä majoitustoive Teinilään)

Mikä sai lähtemään tapahtumaan? :)

Jos jaksat näpytellä vielä vähän, niin kerro meille miksi päätit lähteä Nuorten Kesään.

Roskapostisuodatus: Kirjoita kuvassa näkyvät merkit. *

captcha

Rekisteriseloste - näin tallennamme antamasi tiedot