Nuorisotyölinja

Kiinnostaako lapsi- ja nuorisotyö? Haluaisitko kasvaa uskossasi? Kiinnostaisiko lähteä seikkailuun Jumalan kanssa ja viettää vuosi joka onkin ehkä elämäsi tärkein vuosi? Kaipaatko kokea yhteyttä toisten kristittyjen nuorten kanssa? Entä laittaa lahjojasi likoon Jumalan valtakunnan hyväksi?

Jos vastasit ainakin yhteen kysymykseen kyllä, niin nuorisotyölinja on juuri sinun paikkasi! Nuorisotyölinja on 5-12 kuukauden mittainen prosessi syvemmälle opetuslapseuteen.

Kolme lupausta linjasta

  1. Pääset laittamaan lahjasi likoon erilaisissa lapsi- ja nuorisotyön projekteissa, ja saat oppia monia uusia taitoja. Tehtävät suoritetaan yhdessä nuorisotyön ammattilaisten kanssa.
  2. Saat kasvaa henkilökohtaisessa uskossasi, raamattuluentojen, henkilökohtaisten hiljentymisten ja tiimin kristillisen yhteisöllisyyden kautta.
  3. Nuorisotyölinja on tiimi, jossa kasvamme sekä yhdessä, että yksilöinä. Kun teemme Jumalan valtakunnan hommia tiiviissä yhteistyössä, saat mahtavan kokemuksen siitä, mitä on kristittyjen yhteys!

Nuorisotyön opintoihin sisältyy muun muassa kouluvierailuja, pieniä ja isoja kristillisiä nuorten tapahtumia, junnutyötä, ripareita, nuorten kristillisessä mediassa vaikuttamista. Opintoja suunnitellaan myös sinun mielenkiintojesi ja lahjojesi mukaan. Jokaiselle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa panostetaan siihen mikä sinua kiinnostaa nuorisotyössämme.

Nuorisotyölinjalla juuri sinun lahjoillesi on käyttöä! Luovuudelle, musikaalisuudelle, evankelioimiselle, järjestelykyvyille, draama- tai puhetaidoille, ryhmän ohjaamiselle, rukoukselle ja muillekin lahjoille on tarvetta! Lähde mukaan nuorekkaaseen joukkoomme.

Nuorisotyölinjalle on jatkuva haku. Opinnot alkavat joko syys- tai kevätlukukauden alussa. Linjan suositusikäraja on 18-vuotta.

Hakulomake

Suosituslomake

Nuorisotyölinjan hakija tarvitsee kaksi suosittelijaa, joiden tulisi mielellään olla mukana kristillisessä työssä (esim. nuorteniltojen vetäjä, nuorisotyön ohjaaja tai pappi). Tulosta suosituslomake allaolevasta linkistä, anna se suosittelijallesi ja pyydä häntä lähettämään se lomakkeesta löytyvään osoitteeseen.

Suositus hakijasta

Linjavastaava

Laura Järvinen

044 4477 805

laura.jarvinen@sekl.fi

Kansanlähetysopisto
Opistotie 1, 12310 Ryttylä