Nuorisotyölinja

Haluaisitko kasvaa uskossasi? Kiinnostaisiko lähteä seikkailuun Jumalan kanssa? Kaipaatko kokea yhteyttä toisten kristittyjen nuorten kanssa? Haluaisitko löytää lahjasi, entä laittaa ne likoon Jumalan valtakunnan hyväksi? Kiinnostaako lapsi- ja nuorisotyö?

Jos vastasit ainakin yhteen kysymykseen kyllä, niin nuorisotyölinja on juuri sinun paikkasi! Nuorisotyölinja on 5-12 kuukauden mittainen prosessi syvemmälle opetuslapseuteen.

Kolme lupausta linjasta

  1. Pääset laittamaan lahjasi likoon erilaisissa lapsi- ja nuorisotyön projekteissa, ja saat oppia monia uusia taitoja. Tehtävät suoritetaan yhdessä nuorisotyön ammattilaisten kanssa.
  2. Saat kasvaa henkilökohtaisessa uskossasi, raamattuluentojen, henkilökohtaisten hiljentymisten ja tiimin kristillisen yhteisöllisyyden kautta.
  3. Nuorisotyölinja on tiimi, jossa kasvamme sekä yhdessä, että yksilöinä. Kun teemme Jumalan valtakunnan hommia tiiviissä yhteistyössä, saat mahtavan kokemuksen siitä, mitä on kristittyjen yhteys!

Nuorisotyön opintoihin sisältyy muun muassa kouluvierailuja, pieniä ja isoja kristillisiä nuorten tapahtumia, junnutyötä, ripareita, nuorten kristillisessä mediassa vaikuttamista. Opintoja suunnitellaan myös sinun mielenkiintojesi ja lahjojesi mukaan. Jokaiselle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa panostetaan siihen mikä sinua kiinnostaa nuorisotyössämme.

Nuorisotyölinjalla juuri sinun lahjoillesi on käyttöä! Luovuudelle, musikaalisuudelle, evankelioimiselle, järjestelykyvyille, draama- tai puhetaidoille, ryhmän ohjaamiselle, rukoukselle ja muillekin lahjoille on tarvetta! Lähde mukaan nuorekkaaseen joukkoomme.

Nuorisotyölinjan hakija tarvitsee kaksi suosittelijaa, jotka tuntevat hakijan ja jotka ovat mukana kristillisessä työssä (esim. nuorteniltojen vetäjä, nuorisotyön ohjaaja tai pappi). Mikäli sinulla ei ole elämässäsi tällaista henkilöä, laita hakemuksen suosittelijakenttään kuitenkin jonkun sinut tuntevan aikuisen henkilön yhteystiedot.

Nuorisotyölinjalle on jatkuva haku. Linjaa suositellaan 18-30 -vuotiaille. Ikäraja on joustava

Hakulomake

Linjavastaava

Laura Järvinen

044 4477 805

laura.jarvinen@sekl.fi

Kansanlähetysopisto
Opistotie 1, 12310 Ryttylä