Videotuotanto

life2017_videotuotantoTässä pajassa sinulla on mahdollisuus tutustua kuvaamisen ja leikkaamisen lisäksi laajemmin videotuotannon eri osa-alueisiin, kuten valaisuun ja äänittämiseen.

Voit olla joko pidempään harrastanut tai vasta-aloittanut, kaikilla on mahdollisuus oppia uutta mielenkiintoisen viikon aikana. Innostunut ja reipas asenne on tärkeintä! Jos kotoa vain löytyy, niin pakkaa mukaan oma kamera ja/tai läppäri editointiohjelmalla.

Syvennymme pajassa nykyaikaiseen videotuotantoon ja käytännön harjoitusten kautta tuotamme omia projektejamme viikon aikana. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, riittää että haluat oppia uusia asioita rennolla otteella! Työstämme videoita suunnittelusta toteutukseen yhteistyössä muiden pajojen kanssa.

Videotuotantopajaa opettaa Hannu Korpela. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista videotuotannoista aina pienistä tuotannoista kansainvälisiin mainoksiin.

Kuva: Sami Valkonen

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »