Elokuvanäytteleminen

life2017_elokuvanaytteleminenElokuvanäytteleminen – esittämisestä olemiseen.

Etsimme yhdessä keinoja, joiden avulla uskaltaa heittäytyä toisten varaan ilman pelkoa. Miten avautua olemaan niin herkkä, että tunteet tulevat “läpi ihosta”? Silloin ei enää tarvitse näytellä, vaan voi vain olla toteuttamassa sitä tehtävää, johon on kutsuttu – ja nauttia siitä täysillä!

Elokuvan tekeminen on ryhmätyötä ja siksi on erityisen tärkeää, että ihmiset uskaltavat olla omia persooniaan ja antaa lahjansa yhteisen tavoitteen toteuttamiseen. Sama taitaa päteä myös kristittynä elämiseen Jumalan Armon varassa! Se on olemista Jumalan ja toisten ihmisten edessä paljaana ja haavoittuvana, luottaen siihen, että Suuri Ohjaaja tietää minkälainen “elokuva” on meille parasta. Haluaisitko sinä oppia jotain uutta tästä vallankumouksellisesta vapauden tilasta? Lähde mukaan opettelemaan heittäytymistä täysin Armon varaan ja antamaan omat lahjat Jumalan käyttöön sataprosenttisesti!

Paja sopii ihan kaikille eikä vaadi mitään erityistaitoja. Kiinnostus näyttelemiseen ja esiintymiseen on tietysti eduksi, mutta esimerkiksi ujouden ei kannata antaa estää osallistumista! Ulospäinsuuntautuneisuus ei välttämättä tee hyvää elokuvanäyttelijää – useimmiten päinvastoin.

Varustaudu leirille rennolla ja mukavalla vaatetuksella. Ota myös mukaan pehmolelu! Pehmolelu saa olla eläin tai ihan mitä vain mutta sillä on syytä olla silmät – edes yksi.

life2017_elokuvanaytteleminen2Pajaope Miika Elo on kokenut filmintekijä; käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja, joka on tehnyt filmejä laidasta laitaan, tv-mainoksista yritysfilmeihin. Miika on tiimityöläinen, joka haastaa kaikki osapuolet tekemään mieluummin rohkeita kuin helppoja ratkaisuja. Miikan filmeissä vahva sisältö ja toteutusidea yhdistyvät voimakkaaseen tunne-elämykseen. Tällöin filmi vaikuttaa sekä tunteeseen että järkeen.

Miikan tavoite on tehdä provokatiivisia, älykkäitä ja tunteisiin vaikuttavia filmejä, jotka muuttavat maailmaa – yksi katsoja kerrallaan. Filmituotannon lisäksi Miikan erikoisalaa on kaikenlainen luova ja rajoja rikkova ajattelu sekä luovan työn johtaminen. Niin ja tietysti idealistinen maailmanparantaminen sanoin, kuvin ja teoin.

”Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Yksi teko kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa.”

Tutustu Miikan filmeihin:

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »