Tanssivideo keskitaso (peruttu)

life2017_tanssivideoTässä pajassa pääset toteuttamaan tanssivideon ja esiintymään itse siinä!

Aamuisin treenaamme nykytanssin tekniikkaa, iltapäivisin keskitymme koreografian harjoittelemiseen ja videon luomiseen. Pajassa pidetään hauskaa ja sekoitetaan erilaisia tanssityylejä, kuten nyky- ja showtanssia. Pääset myös itse suunnittelemaan koreografiaa!

Sommittelemme koreografioita Ryttylän mitä erilaisimpiin kauniisiin kuvauspaikkoihin ja lopuksi taltioimme koreografiat hienoksi videoksi. Paja toteutetaan yhdessä videotuotantopajan kanssa.

Päästä luovuutesi valloilleen ja tule tanssivideon tähdeksi!

Paja on tarkoitettu jo jonkin verran tanssineille. Olet tervetullut pajaan myös jonkin muun tanssilajin edustajana, kun vaan taidat tanssin perusteet!

Mikä on tanssivideo? Katso esimerkki YouTubesta, niin saat vähän kuvaa siitä, mistä pajassa on kyse:
Katso video!

life2017_tanssivideo2Pajaope Hanna Launonen on opiskellut tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulussa. Hän on työskennellyt tanssinopettana mm. Oulussa ja Espoossa ja toiminut tanssijana niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hanna tanssii myös Xaris-tanssiryhmän riveissä ja opettaa Xaris-harjoittelijoita. Aamupäivisin tekniikkaa opettaa Johanna Halén.

Kuva: Sami Valkonen

 

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »