Street alkeet

life2017_street_alkeetTässä pajassa saat maistiaisia street-lajeista, hiphopista showjazzin alkeisiin. Pajaan voi osallistua ilman aiempaa tanssikokemusta. Tule tanssimaan rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä!

Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti lajien tanssitekniikan perusteita, rytmiikkaa, koordinaatiota, sekä lyhyempiä askelsarjoja. Harjoituksissa tanssitaan mukaansatempaavan musiikin tahtiin sekä yhdistetään liikettä, rytmiä ja street-asennetta pilke silmäkulmassa. Valmistamme myös leirin lopussa esitettävän pidemmän koreografian. Tanssin lisäksi treenataan lihaskuntoa ja venytellään. Tässä pajassa tulee takuulla hiki!

Tunneille tarvitset mukaan rennot tanssivaatteet, tanssilenkkarit tai muut lenkkarit ja vesipullon.

Street alkeita opettaa Tiina Valonen. Tiina V. on valmistunut tanssijaksi näyttötutkinnolla Oopperan Balettioppilaitokselta ja tehnyt tanssijantöitä pääasiassa musikaaleissa mm. Tampereen Työväen Teatterissa sekä Palatsiteatterissa Tampereella. Tiinaa on nähty tanssimassa myös Ylen Uusi Päivä -draamasarjassa. Tiina on Xaris Dance Companyn tanssijoita. Opettajana Tiina on energinen ja kannustava. Tiinan suosikkiherkku on Kuusankosken laku!

Aamupäivisin paja treenaa jazz-tanssin tekniikkaa. Jazz-tekniikkaa opettaa Tiina Koistinen. Tiina K. on pian valmistumassa tanssinopettajaksi Savonia AMK:sta ja on ennen sitä opiskellut tanssia mm. kristillisessä Springs Dance Companyssa Lontoossa. Tiina on kannustava opettaja, joka painottaa opetuksessaan hyvää kehonhallintaa ja tanssin ilmaisullista fiilistä. Tiina haluaa haastaa jokaisen oivaltamaan ja kokemaan uusia asioita tanssin kautta!

Kuva: Sami Valkonen

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »