Lyrical Jazz jatko

Lyrical Jazz on näyttävä yhdistelmä jazzia ja balettia. Tätä maailmalla erittäin suosittua tanssia on vaikea löytää Suomesta! Käytämme uusimpia listahittejä, joihin on helppo eläytyä, ja etsimme uusia tapoja ilmaista tunteita ja sydäntäsi tanssin kautta.

Lyrical Jazz jatko on sinulle, joka todella haluat kehittää tekniikkaasi ja syventää ilmaisuasi tanssijana. Paja on suunnattu vuosia tanssineille ja tanssin puoliammattilaisille.

Paja sisältää lämmittelyä ja tekniikkaa, Lyrical Jazz improvisaatiota ja koreografioita sekä lyhyitä rutiineja. Valmistamme myös koko pitkän tanssiesityksen, joka saa ensi-iltansa perjantaina Nuorten Kesä -festareilla.

Mitä Lyrical Jazz on? Alla muutama esimerkkivideo YouTubesta.

 

Mukaan tarvitset jazz-kengät, vesipullon, mustat legginsit ja mustan voimistelupuvun/topin/paidan (lyhyillä tai pitkillä hihoilla) sekä värikkään päähuivin esitystä varten. Pakkaa mukaan myös jokin musta vaate, esim. hame, toppi tai shortsit, puettavaksi em. vermeiden (legginsit ja voimistelupuku/toppi/paita) päälle. Ota mukaan myös suosikkibiisisi, jonka tahtiin rakastat tanssia (cd-levyllä tai iPodilla).

lyrical jazz jatko, lara bianca pilcher 21Pajaope Lara Bianca Pilcher on ollut monessa mukana: hän on tanssija, laulaja, näyttelijä, tuottaja, juontaja ja koreografi. Lara valmistui musiikkiteatterin maisteriksi arvostetusta Arts Education School Londonista, jossa hänen opettajanaan toimi mm. Andrew Lloyd Webber. Lara on toiminut tanssijana ja koreografina monissa kansainvälisissä projekteissa, mm: New Trails Dance Company Kaliforniassa, TAB 1 Dance Company Jerusalemissa jne. Hän on Project Dance Sydney’n ja Lontoon tuottaja. Laran salainen rakkaus on maapähkinävoi <3

Laran perheeseen kuuluu mies Andrew ja kaksi pientä lasta, Raphael ja Chaya. Lara ja Andrew ovat perustaneet yhdistyksen nimeltä Arts House International, joka palvelee ammattitaiteilijoita Lontoossa ja Lontoosta käsin ympäri maailmaa. Voit lukea heidän toiminnastaan lisää täältä!

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »