Esiintyvä artisti

Haluatko koskettaa ihmisiä laulun ja esiintymisen keinoin? Kaipaatko lempeää vetoapua ulos kuorestasi?

Tässä pajassa opettelemme valitsemaan omalle äänelle ja esiintymistyylille sopivia lauluja treenaten samalla lavaesiintymistä ja ilmaisua. Tutustumme myös äänittämiseen ja laulunkirjoittamiseen.

Esiintyvän artistin urassa on monta puolta; esiintymistä sekä yksin, että osana ryhmää, biisien nauhoittamista ja laulunkirjoittamista. Tarvitaan niin kykyä eläytyä ja heittäytyä ilmaisemaan erilaisia tunteita, kuin teknisiä taitoja vaikkapa mikrofonin taltuttamiseen.

Esiintyvä artisti on paja kaikille, joilla on jo perustiedot laulamisesta ja esiintymisestä (mahdollisesti myös laulunkirjoittamisesta) ja ovat motivoituneita kehittämään taitojaan edelleen. Pajassa työskennellään sekä yksin, että yhdessä. Osa henkilökohtaisesta ohjauksesta toteutetaan koko ryhmän edessä, jotta kaikki voivat oppia toisiltaan.

esiintyvä artisti alexa james (lähettää uuden kuvan jossain vaiheessa)Alexa James kasvoi kirkkokuorossa laulaen ja alkoi käydä laulutunneilla 12-vuotiaana. Hän on valmistunut esiintyväksi laulajaksi Belmontin yliopistosta. Laulamisen ohella Alexa kävi piano-, kitara- ja laulunkirjoitustunneilla.

Hän on äänittänyt kuusi studioalbumia, kirjoittanut listaykköseksi nousseen laulun ja keikkaillut ympäri maailmaa. Alexan musiikkia on otettu elokuviin ja vuoden 2010 L.A. Music Awards –tapahtumassa hän sai ”Hot Adult Contemporary Artist of the Year” –tittelin.

Alexa rakastaa Fazerin suklaata, erityisesti sitä, jossa on hasselpähkinää. Hänen takapihallaan liikkuu kesyyntyneitä oravia, joita on hauska ruokkia ja nimetä. Jotkut niistä syövät jopa kädestä! Alexa haluaisi pitää lemmikkinä leijonaa – harmi vaan, että se ei ole mahdollista.

Lue lisää: www.alexajames.com

 

recording artist jarkko1Jarkko Luhtala toimii muusikkona ja opettajana Seinäjoella. Hän on soittanut kitaraa useissa suomalaisissa gospel-yhtyeissä. Jarkolla on pitkä kokemus soittamisesta, sovittamisesta, esiintymisestä ja opettamisesta. Hän odottaa innolla tulevaa Life-leiriä; kaikkia niitä hienoja sävellyksiä, tekstejä, sovituksia ja keikkoja, joista on olemassa vasta aavistus!

Ota mukaasi kolme kappaletta, joita rakastat laulaa tai esittää. Nämä laulut toimivat pohjana ja perustana Life-viikon työskentelylle. Tuo myös muistiinpanovälineet sekä kitara tai pieni kosketinsoitin kuulokkeineen (jos siis sellaista soitat).

Tule ideoidesi ja unelmiesi kanssa, meillä tulee olemaan mahtava leiriviikko!

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »