Bändilaulu (englanniksi)

Oletko aina halunnut laulaa toista ääntä jossain biisissä?

bändilaulu englanniksi 1Bändilaulupajassa opit lisää esiintymisestä, laulutekniikasta ja bändin kanssa työskentelystä. Harjoittelemme tekniikoita, joiden avulla voit laajentaa äänialaasi ja laulaa matalammalta tai korkeammalta kuin ennen. Opettelemme myös vahvistamaan heikkoa lauluääntä ja esiintymään luontevasti ja itsevarmasti. Tässä pajassa lauletaan englanniksi!

Luvassa on kovaa työtä ja hauskaa meininkiä rennossa porukassa! Paja treenaa yhdessä ja erikseen bändipajan kanssa. Sopii myös vasta-alkajille!

Pajaope Rory Partin on  ammattimuusikko ja –näyttelijä, joka on viimeiset 20 vuotta tienannut leipänsä laulamalla ja näyttelemällä. Hän on opiskellut laulua McNeese State -yliopistossa Louisianassa sekä Belmontin yliopistossa Nashvillessa Tenneseessä.

Rory on julkaissut kaksi CD-levyä ja laulanut taustoja monille Grammy-palkinnon voittaneille artisteille sekä esiintynyt musikaaleissa ja oopperoissa.

Rory on opettanut Life-leirillä jo vuosia, joten hänen sanavarastoonsa on karttunut monia Suomen kielen sanoja, mukaan lukien oma lempinimi Ori Partanen.

Lue lisää: rorypartin.com, facebook.com/rorypartinmusic tai sonicbids.com/rorypartinband.

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »