Piirtäminen

Rakastatko piirtämistä? Kaipaatko uusia haasteita?

piirtäminen 2Piirtämispajassa perehdytään monenlaisiin tekniikoihin ja kohteisiin. Pajaopetus auttaa sinua kehittymään mm. nopeassa ja rennossa piirtämisessä, monimutkaisen maiseman ”pelkistämisessä” ja piirtämisen kohdetta kuvaavan muodon löytämisessä. Lisäksi työstämme valoa ja linjoja sekä pohdimme luovuutta osana teosta – tarkoitushan ei ole vain valokuvamaisen objektiivisesti jäljentää sitä, mitä näemme.

Jos rakastat piirtää, tämä paja on juuri sinua varten! Rennossa ilmapiirissä jokainen aloittelijasta pidemmälle ehtineeseen pääsee nauttimaan luovuudesta. Piirtämispajassa ei kilpailla tai arvostella, vaan nautitaan hyvästä yhteishengestä. Lähde rohkeasti mukaan!

Saat pajasta kaikki materiaalit, joita tarvitset, mutta jos sinulla on suosikkivälineitä (kyniä, paperia yms.), ota ne toki mukaan!

piirtäminen 3

piirtäminen david harper 1

Pajaopena toimii yhdysvaltalainen taitelija David Harper. David on piirtänyt lapsesta saakka, ja hänellä on korkeakoulututkinto kuvataiteissa ja graafisessa suunnittelussa. Hän toiminut graafisena suunnittelijana jo 45 vuotta, ja rakastaa edelleen piirtämistä! Se tuo Davidille paljon iloa ja hän toivoo voivansa välittää piirtämisen iloa myös pajalaisille!

Vapaa-ajalla David viettää aikaa perheensä kanssa, käy kalassa ja taidemuseoissa ja työskentelee kotikirkkonsa taidegalleriassa. David rakastaa hyvää kahvia ja luonnossa liikkumista.

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »