Bible Journaling (peruttu)

life2017_bible_journalingBible Journaling tarkoittaa raamatunjakeiden toteuttamista kuvina ja tekstinä. Tässä pajassa pääset kirjaimellisesti yhdistämään uskosi ja lahjasi – ja kasvattamaan niitä!

Bible Journaling on visuaalista raamatuntutkistelua ja luovan ihmisen tapa tutustua Jumalaan paremmin. Usein Raamatun tekstit alkavat elää ja puhutella ihan uudella tavalla.

Pajassa käytetään erilaisia materiaaleja ja menetelmiä. Perinteisen kynän ja paperin lisäksi kokeillaan myös veistostyyppisiä materiaaleja. Inspiraatiota etsitään yhdessä keskustelemalla ja harjoitusten avulla.

Pajaan voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta tai pidempään harrastaneena. Tärkeintä ei ole paras lopputulos vaan prosessi. Pajassa ei myöskään tarvitse olla super-uskovainen tai taiteellinen. Kiinnostus aiheeseen riittää siihen, että saa pajasta paljon irti. Bible Journaling haastaa ja palkitsee!

Jos kotoa löytyy, ota Life-leirille mukaan omat luonnosteluvälineet (kynä ja muistikirja) ja sopivia piirustus- ja värityskyniä, kuten stabilot tai vesivärikynät. Jos harrastat Bible Journalingia, niin voit halutessasi ottaa omat teoksesi mukaan.

life2017_bible_journaling2Pajan ope Kati Förbom suhtautuu elämään rennon taiteellisesti. Hän on opiskellut kuvataidetta ja käyttää sitä työssään erilaisten asiakkaiden ja ryhmien kanssa. Hänet voi myös tunnistaa aiemmilta Life-leireiltä ja Nuorten Maailman luovilta rippileireiltä. Katin filosofian mukaan luovuus on yhtä arvokasta, tuli se sitten kotoisen käsityön tai leipomisen muodossa tai vaikka paperin ääressä piirustushiili sauhuten. Bible Journaling on Katille luonnollinen tapa lukea Raamattua syvällisesti ja iloita siitä.

Kuva: Sami Valkonen

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »